Audi

Audi private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Audi A1

Audi A1
Audi A3

Audi A3
Audi A4

Audi A4
Audi Q2

Audi Q2
Audi Q3

Audi Q3
Voordelen

All-in prijs

Rijdt jouw favoriete Audi voor een vast bedrag per maand. De enige bijkomende kosten zijn de kosten voor brandstof, boetes en eventuele wasbeurten.

Personaliseer jouw Audi

Laat jouw Audi voldoen aan al jouw persoonlijke voorkeuren. Hierdoor rij jij straks in de auto die helemaal bij je past.

Audi private lease

Audi private lease aanbieding

Altijd al in een nieuwe auto willen rijden? Het is dan niet nodig om een nieuwe auto te kopen. Je kunt ook een nieuwe auto voor een langere periode huren. Je kiest dan voor private lease. Steeds meer particulieren kiezen voor private lease. Voor een vast bedrag per maand rijden ze dan in een auto. De periode kunnen ze zelf kiezen. Een periode is doorgaans minimaal een jaar en maximaal 5 jaar. Zo kun je bijvoorbeeld rijden in de auto die een voorsprong heeft door techniek. Altijd al in een Audi willen rijden? Door te kiezen voor private lease is dat mogelijk. Vergeet niet om op de website Privatelease-Aanbiedingen.nl te kijken. Daar vind je wellicht een aantrekkelijke private-lease aanbieding.

Enkele bekende vroegere modellen van Audi

Audi heeft een logo met 4 ringen. Het in 1969 opgericht Audi heeft een lange voorgeschiedenis. Het bedrijf komt voor uit AutoUnion (1932). AutoUnion is ontstaan uit de volgende vier merken: Audi(1909), DKW (1916), Horch (1904)en Wanderer (1911). Daarom heeft het merk een logo met 4 ringen. Bekende modellen van Audi zijn de Audi 80 en de Audi 100. De in 1974 geïntroduceerde Audi 50 was de eerste compacte hatchback in Duitsland.

Vierwielaandrijving

Het bedrijf richtte zich begin jaren tachtig op vierwielaandrijving. Het vierwielsysteem werd ontwikkeld voor gebruik in een sportwagen. Zowel het vierwielsysteem als de sportwagen werden Quattro genoemd. Deze sportwagen behaalde in 1982 en 1894 de wereldtitel in het Wereldkampioenschap Rally.

Rijden in een premiummerk

Altijd al in een premiummerk willen rijden? Met de introductie van de V8 in 1988 begon Audi met zich te meten met de bekende Duitse premiummerken Mercedes en BMW. In 1994 werd de V8 gewijzigd in A8. Van midden jaren 90 zijn er de Audi’s, A4, A6 en A8. De A3, een hatchback, wordt in 1996 geïntroduceerd.

Sportieve modellen van Audi

In 1998 introduceerde Audi de eerste generatie TT modellen. Deze coupe en cabriolet hadden een opvallend conceptcar-achtig uiterlijk. In 1994 werd 315 pk sterke RS 2 Avant geïntroduceerd. Later volgden de RS 4, 5 en 6. Q2 tot en met Q7 zijn de SUV-modellen van Audi. Met de R8 heeft Audi een supersportwagen.

Een merk met een voorsprong

Audi is een merk met een voorsprong. Het is een merk met een vooruitstrevende technologie. Alles is erop gericht om het de Audi-rijder zo comfortabel mogelijk te maken. De voorsprong van Audi blijkt ook uit de door Audi verleende service. Bij deze service staat alles garant voor zekerheid en een zorgeloos gevoel.

Privatelease-aanbieding: A3

Op zoek naar een scherpe private-leaseaanbieding voor de populaire Audi A3? Op Privatelease-Aanbiedingen.nl ben je op de juiste plaats. Deze auto biedt een uitstekende combinatie van klasse, degelijkheid en comfort. In 2018 werd de nieuwste versie van de A3 de markt gebracht. De auto is zowel van binnen als van buiten ingrijpend gewijzigd. De A3 is voorzien van moderne snufjes die zorgen voor verhoging van zowel het comfort als de veiligheid. Wil je deze auto leasen? Er kan gekozen worden uit een Sportback, een Limousine en een Cabriolet. De A3 is leverbaar met een benzinemotor en met een dieselmotor.