BMW

BMW Private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

BMW 1 Serie

BMW 1 Serie
BMW 2 Serie

BMW 2 Serie
BMW 3 Serie

BMW 3 Serie
BMW 4 Serie

BMW 4 Serie
BMW X1

BMW X1
BMW X2

BMW X2
BMW i3

BMW i3
Voordelen

All-in prijs

Voor een maandelijks vast bedrag kun je heerlijk genieten van je nieuwe auto. In dit vaste bedrag zitten onder andere verzekering, wegenbelasting en onderhoud inbegrepen. Alleen de brandstof moet je zelf nog betalen.

Een BMW zoals jij dat wil

Kies uit verschillende opties om je BWM Helemaal naar wens in te richten zodat je volop kunt genieten van je nieuwe auto.

BMW Private lease

BMW private lease aanbieding

Overweeg je om te kiezen voor private lease? Dan wil je natuurlijk wel weten wat de voordelen zijn. Wanneer je kiest voor private lease dan weet je precies waar je financieel aan toe bent. In het vaste bedrag per maand zit immers alles in. Je weet dus zeker dat je niet te maken krijgt met onverwachte kosten, zoals bijvoorbeeld groot onderhoud of dure reparaties. Bovendien heb je geen groot bedrag ineens nodig om een auto aan te schaffen. Het is dus niet nodig om een groot gedeelte van je spaargeld aan te spreken. Je hoeft bij private lease ook geen aanbetaling of een slotsom te betalen. Private lease maakt het mogelijk om bijvoorbeeld te rijden in een fraaie BMW. Een aantrekkelijke private lease aanbieding vind je wellicht op Privatelease-Aanbiedingen.nl.

Toonaangevende producent van auto’s en motorfietsen

BMW vierde in maart 2016 zijn honderdjarige bestaan. In die honderd jaar heeft BMW zich ontwikkeld van producent van vliegtuigmotoren tot een bekende toonaangevende producent van premium auto’s en motorfietsen.

Het merk BMW

BMW is een Duits automerk uit Beieren. In het log zijn daarom de kleuren van de Beierse vlag) terug te vinden. Duitse auto’s zijn doorgaans van goede kwaliteit. BMW is, samen met Mercedes Benz, Audi en Volkswagen, een gewild automerk. Voor een merk als BMW is de rijbeleving erg belangrijk. Door het kopen of leasen van een BMW ervaar je een gevoel van succes en welvaart.

De letters BMW

Wat betekenen de letters BMW? Waar komt het merk eigenlijk vandaan? De letters BMW staan voor Bayrische Motor Werke. Dit merk werd in 1916 in de stad München opgericht. Dit merk met de drie letters is ook het moederbedrijf van MINI en Rolls-Royce. Het is een succesvol en nog steeds groeiend bedrijf.

BMW en de autosport

BMW is bekend en groot geworden door de autosport. In de belangrijkste nationale en internationale competities op het gebied van toerwagens heeft dit merk veel successen behaald. Kenmerkend voor dit merk is de verwantschap tussen de raceauto’s en de in serie gebouwde auto’s. Als motorenleverancier was BMW succesvol in de Formule 1. Nelson Piquet werd in 1983 wereldkampioen met een sterke 1,5 liter turbomotor van dit merk.

Sportieve sedans en coupés

Vanaf de jaren zeventig bouwt BMW sportieve sedans en coupés. Die auto’s zijn leverbaar met diverse motoren. In 1977 creëerde het merk met de 323i een nieuw genre. Deze auto is een relatief kleine sedan met achterwielaandrijving. Onder de motorkap bevindt zich een zescilinder in-lijn benzinemotor. Tegenwoordig hebben de meeste auto’s van dit merk achterwielaandrijving. Veel modellen kunnen tegenwoordig ook geleverd worden met vierwielaandrijving.

Zorgeloos rijden in een nieuwe BMW

Auto’s van dit merk zijn niet alleen populair als zakelijke leaseauto. Niet voor niets wordt dit merk ook steeds populairder Kiezen voor private lease betekent zorgeloos rijden in een nieuwe BMW. Je rijdt in een luxe en sportieve auto van uitstekende kwaliteit. Dit merk is niet alleen populair als zakelijke leaseauto. Niet voor niets wordt dit merk ook in de private lease steeds populairder in de private lease. Populair is bijvoorbeeld de A1. Ook kiest men steeds meer voor de hoge modellen X1 en X2. Dankzij private lease kun je zelf ervaren dat BMW rijden geweldig maakt. Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor het leasen van een BMW. Op de website Privatelease-Aanbiedingen.nl vind je wellicht een aantrekkelijke private lease aanbieding.