Citroën

Citroën private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Voordelen

All-in prijs

Op basis van de verschillende keuzes die je maakt, zoals het aantal kilometers en de contractduur, krijg je een all-in prijs. Naast dit maandelijkse bedrag hoef je enkel nog de brandstof te betalen. Zo kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan.

Benut verschillende opties

Stel jouw Citroën helemaal samen zoals jij dat wil. Op deze manier is jouw nieuwe auto helemaal zoals jij het hebben wil!

Citroën private lease

Citroën private lease aanbieding

Steeds meer mensen zijn op zoek naar aantrekkelijke private lease aanbiedingen. Waarom? Omdat kiezen voor private lease betekent dat je met het vaste maandbedrag betaalt voor allerlei kosten. Bij het maandbedrag inbegrepen kosten zijn onder andere wegenbelasting, allriskverzekering, onderhoud en reparaties, pechhulp, schadeherstel, afleveringskosten en verwijderingsbijdrage. Door het betalen van een vast mandbedrag kun je bijvoorbeeld in een nieuwe Citroën rijden. Wil je niet te veel betalen voor het leasen van een Citroën? Vergeet dan in ieder geval niet om te kijken op de website Prvatelease-Aanbiedingen.nl.

De 2CV

Citroën is vooral bekend geworden door de 2CV, beter bekend als de Lelijke Eend. Dit model verraste de automobielwereld. Het was een model zonder enige luxe. Toch werd het model een wereldsucces. Er werden in 14 jaar tijd meer dan 1 miljoen stuks van verkocht. De auto had als bijzonderheden een linnen dak en uitneembare banken. Op basis van de 2CV verschenen er ander versies, zoals de Dyane, de Mehari, de Acadiane en de Ami.

Een vooruitstrevende rol op het gebied van techniek

Het merk Citroen heeft altijd een vooruitstrevende rol gespeeld op het gebied van techniek. Door het merk gebruikte technieken en innovaties zijn onder andere de hydropneumatische vering, het aerodynamisch design, de boxermotor, de halfautomatische versnellingsbak, de kunststof carrosseriedelen, de voorwielaandrijving en de meedraaiende koplampen.

De modellen van Citroën

Het eigenzinnige merk Citroen werd bekend door auto’s als de Traction Avant, 2CV en DS. Tegenwoordig is het kleinste model de C1. Grotere modellen zijn onder ander de driedeurs C3 en de MPV Picasso. Zowel de cross-over C3 Aircross als de cross-over C4 cactus hebben ‘Airbumps’ en twin koplampen. Met deze eigenzinnige designtaal onderscheiden ze zich van hun concurrenten. Andere modellen zijn de vijfdeurs C4 hatchback en de mini-personenbus Berlingo Multispace.

De populaire Citroën C3

De Citroën C3 was lange tijd de meest verkochte auto van dit merk. Dit veranderde toen de C4 Cactus op het toneel verscheen. Wellicht wordt de in 2016 vernieuwde C3 toch weer de meest verkochte auto van dit merk. Deze compacte gezinsauto heeft namelijk een nieuw, vrolijk voorkomen en een ongekende veiligheidsuitrusting. Deze auto uit het B-segment heeft een groot aantal hulpsystemen. Bovendien springt de auto spaarzaam om met brandstof. De auto wordt geleverd met drie benzine- en twee dieselmotoren. Deze motoren hebben een vermogen van tussen de 68 en 110 pk. Op sommige modellen wordt een brandstof besparend start-stopsysteem meegeleverd.

Zorgeloos genieten zonder te investeren

Jij wilt natuurlijk ook zorgeloos genieten en onbezorgd rijden in bijvoorbeeld een Citroën, C1, C3, C4 Picasso of C4 Cactus. Dan ben je bij Privatelease-Aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Voor een vast en voordelig maandbedrag kun je, zonder te investeren, zorgeloos genieten. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Een eigenzinnige Citroën leasen doe je natuurlijk zonder aanbetaling en verrassingen achteraf. Besluit je om een auto te leasen? Dan sluit je een contract af voor een vooraf bepaalde tijd met het aantal verwachte per jaar te rijden kilometers. Bij private lease word je geen eigenaar van de auto.