Dacia

Dacia Private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Dacia Duster

Dacia Duster
Dacia Sandero

Dacia Sandero
Dacia Logan

Dacia Logan
Voordelen

Stel jouw Dacia samen

Als je eenmaal het gewenste Dacia model gekozen hebt, kun je hem verder samenstellen. Denk hierbij aan extra luxe opties of een uitbreiding op het kilometertotaal of de looptijd van je contract.

Vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand worden alle autokosten afgerekend. Alleen de brandstof en boetes dien je zelf te voldoen. Op deze manier heb je nooit te maken met onverwachte kosten.

Gratis vervangend vervoer

Je krijgt na 24 uur vervangend vervoer bij reparatie en onderhoud in Nederland. Zo blijf je gewoon op weg.

Dacia private lease

Ga voor Dacia met een private lease aanbieding

Altijd al een Dacia willen rijden maar heb je er het geld niet voor? Dan is een Dacia private lease aanbieding de beste oplossing. Voor een laag bedrag per maand heb je een van de modellen voor de deur staan en kom je weer op de plaats van bestemming. De verschillende modellen staan namelijk altijd tot jouw beschikking, terwijl je er bijna geen omkijken meer naar hebt. We leggen daarom graag uit wat het leasen precies inhoudt en welke voorwaarden eraan verbonden zitten. Lees daarom snel verder.

Het begin van de Dacia private lease aanbieding

Het leasen van een auto wordt steeds populairder. In eerste instantie was het alleen voor zakelijke klanten beschikbaar, maar tegenwoordig kun je ook voor een Dacia private lease aanbieding gaan. Als particulier kun je hierdoor ook altijd een nieuw model voor de deur hebben staan, zonder dat je enkele duizenden euro’s neer hoeft te tellen. Een auto leasen laat daarmee jouw spaarrekening intact. Het bedrag wordt namelijk maandelijks betaald, waardoor het ook voor meer mensen toegankelijk wordt. Je hoeft dan alleen nog maar het geschikte model te vinden voor jouw huishouden.

De modellen op een rij

Maar hoe vind je dan een geschikt model? Hiervoor ga je kijken naar de samenstelling van jouw gezin. Meer gezinsleden behoeft vaak ook een grotere auto. Vergeet daarbij ook niet de doelstelling mee te nemen. Als je jouw auto voornamelijk voor de boodschappen gebruikt, kun je namelijk een kleinere auto aanschaffen dan wanneer er veel koffers in moeten voor de vakanties. Zo heb je bij een Dacia private lease aanbieding onder andere de keuze voor een Dacia Duster, een Dacia Sandero of een Dacia Logan. Al deze auto’s kunnen jou van alle gemakken voorzien en veilig over de weg laten gaan.

Maandelijkse betaling voor jouw auto

De modellen kennen allemaal een ander maandelijks bedrag. Een Dacia private lease aanbieding is daarom geheel afhankelijk van jouw keuzes. Je kunt er daarna vanuit gaan dat je vrijwel geen kosten meer hebt voor jouw auto. Wanneer je het maandbedrag betaalt, zijn de wegenbelasting en verzekeringen namelijk ook gedekt. Tevens kun je rekenen op pechhulp. Mocht er onverhoopt iets kapotgaan, dan wordt komt iemand jou helpen en wordt het direct gerepareerd. Alleen schade door eigen toedoen moet uit eigen zak betaald worden. Houd daar dus wel rekening mee.

Ook andere zaken betalen

Naast het maandelijkse bedrag moet je ook nog voor een aantal zaken zelf betalen. Als eerste heb je de benzine. Deze komt namelijk helemaal op jouw rekening. Als je vaak moet tanken kan de prijs dus flink oplopen. Je hebt het altijd zelf in de hand. Tevens krijg je te maken met een kilometervergoeding. Wanneer je niet het juiste pakket hebt gekozen kunnen deze kosten hoog oplopen. Vergelijk het met een mobiele bundel. Als je hier overheen gaat, betaal je een bepaald bedrag extra. Zo kun je het ook zien bij de leaseauto. Zorg er daarom voor dat je de juiste bundel hebt.

Eenvoudig aan te vragen

Een Dacia private lease aanbieding is eenvoudig aan te vragen. Wanneer je een goed model gevonden hebt, kun je namelijk gelijk alle informatie opvragen. Je ziet dan gelijk aan welke voorwaarden je moet voldoen en welke documenten er aangeleverd moeten worden voordat je de auto aan huis geleverd gaat krijgen. Het is goed om al deze informatie door te nemen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Daarna kun je de laatste keuzes gaan maken om het contract daadwerkelijk tot stand te laten komen. Deze keuzes zijn namelijk niet eenvoudig.

De lengte van het contract is bepalend

De kosten waarmee je te maken krijgt bij een Dacia private lease aanbieding hebben namelijk niet alleen te maken met het model dat je uitkiest, maar ook de lengte van het contract. Hoe langer je een contract aangaat, hoe goedkoper het maandelijks voor jou wordt. Echter kun je ook voor jezelf nagaan of je niet al eerder tot een nieuwe auto over wilt gaan. Bekijk daarom altijd eerst welke opties je hebt, zodat je voor jezelf een goede keuze kunt maken. Aan het einde van het contract kun je de auto immers weer inleveren.

De eenvoudigste weg voor jouw auto

Een Dacia private lease aanbieding is de meest eenvoudige weg om een nieuwe auto in jouw bezit te krijgen. Ondanks dat je geen volledige eigenaar bent van het voertuig kun je er wel dagelijks gebruik van maken voor zolang jouw contract geldt. Het maken van de keuzes kan soms wat twijfels met zich meebrengen, maar aan het einde van de rit ben je blij dat je deze keuzes gemaakt hebt. Je geniet immers jarenlang van jouw eigen auto, waarbij je geen omkijken meer hebt naar andere vaste lasten die je normaal nog hebt.