DS

DS Private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

DS 3 Crossback

DS 3 Crossback
Voordelen

Stel je eigen DS Samen

Kies zelf welke kleur of uitvoering je wil. Je hebt enorm veel keuze, niet alleen in het uiterlijk van de auto, maar ook het interieur kun je naar wens aanpassen.

Geen onverwachte kosten

Brandstof, verkeersboetes en het wassen van de auto valt niet in de vaste kosten. Voor de rest vallen alle kosten binnen het Private Lease contract.

DS Private lease

Ga voor de nieuwste DS private lease aanbieding

Ben je op zoek naar een nieuwe DS, maar wil je hier jouw spaarrekening niet voor gebruiken? Ga dan kijken naar een DS private lease aanbieding. Het leasen van een auto geeft jou de gelegenheid om de auto toch voor de deur te hebben staan, terwijl je er slechts een vast bedrag voor maand betaald. Je kunt het zien als huren, maar dan zonder de nadelen ervan. Voordat je overgaat tot het tekenen van het contract is het echter wel goed om te weten waar je aan toe bent. Want welke kosten zijn er gedekt en waar moet je nog voor zorgen? Na het lezen van onderstaande informatie ben je overal van op de hoogte.

Met de DS private lease aanbieding heb je het nieuwste model

Een DS private lease aanbieding kan een goede oplossing zijn wanneer je niet voldoende geld op de spaarrekening hebt staan voor een dure aanschaf. De prijzen voor een nieuw voertuig kunnen immers hoog oplopen, waardoor veel modellen afvallen. Bij leasen heb je dit probleem niet. Je kunt namelijk met een laag bedrag per maand verzekerd zijn van het nieuwste model. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de DS 3 Crossback. Deze zuinige auto is ideaal voor de gemiddelde gezinnen, waarbij er ook voldoende plaats overblijft in de kofferbak.

Geen extra uitgaven

Bij een DS private lease aanbieding betaal je een vast bedrag per maand om de auto voor de deur te hebben staan. Deze huurkoop maakt jou dus geen officiële eigenaar van de wagen, maar je bent wel de enige die erin rijdt. Tevens zit er in dit bedrag ook direct het geld voor de wegenbelasting en de verzekeringen. Je hebt er dus geen omkijken meer naar. Ook voor het onderhoud hoeft geen extra geld opzij gezet te worden.

Schade en pechhulp

Het onderhoud moet natuurlijk ieder jaar uitgevoerd worden. Echter kan het ook voor komen dat er iets kapotgaat aan de auto. Met een DS private lease aanbieding is ook schade gedekt. Wanneer er iets kapot is, wordt dit kosteloos gemaakt. Tevens heb je pechhulp tot jouw beschikking. Hierdoor sta je nooit lang langs de weg. Zolang jij op tijd jouw maandbedrag betaalt, hoef je je geen zorgen meer te maken om de veiligheid van jouw auto. Je komt overal en hoeft alleen maar de schade door jouw toedoen te betalen. Het scheelt je dus veel in jouw portemonnee.

De looptijd van het contract

De keuzemogelijkheden zijn enorm bij een DS private lease aanbieding. Je hebt namelijk meer dan alleen de keuze voor het model dat bij jouw gezin past. Wanneer je gaat kijken naar het contract kun je namelijk ook de looptijd bepalen. Deze begint al vanaf 1 jaar, maar kan ook langer. Je kunt hierdoor ook bepalen hoelang je met jouw auto wilt gaan doen voordat je weer naar een nieuwer model uit gaat kijken. Zo kun je blijven wisselen, maar ook het maandbedrag beïnvloeden. Hoe langer je een contract aangaat, hoe lager dit bedrag maandelijks uit gaat vallen.

Voorkom onnodig veel kosten

Het aantal kilometers moet je ook goed in het achterhoofd houden. Een DS private lease aanbieding is namelijk alleen goedkoop wanneer je een goede inschatting maakt van het aantal kilometers dat je op een jaar rijdt. Er bestaan daarom verschillende pakketten, waardoor je gewoon kunt rijden zoals je het altijd doet. Indien je hier overheen gaat, kan het je veel geld gaan kosten. Zorg er daarom voor dat je alle mogelijkheden eerst goed op een rijtje gaat zetten voordat je het contract aangaat. Zo zorg je ervoor dat het leasen bij je past.

Lever jouw auto weer in

Aan het einde van het contract kun je jouw auto weer inleveren bij de dealer. De DS private lease aanbieding geeft jou daarom nog meer gemakken dan alleen het dekken van alle kosten. Je hoeft jouw auto immers niet meer te verkopen, waardoor je jezelf veel geld bespaart. Je levert de auto in en kunt direct weer op zoek naar een nieuwer model. Zo heb je altijd een auto tot jouw beschikking en hoef je niet aan de slag met een huurauto die dagelijks veel geld kost. Je krijgt dus altijd meer waar voor jouw geld als je least.

De auto aan de deur

Het leasen van een auto kent vrijwel alleen maar voordelen. Je kunt daarom vandaag nog op zoek gaan naar de beste DS private lease aanbieding voor jouw huishouden, waardoor je weer veilig de weg op kunt. Het enige wat je hoeft te doen is het contract te ondertekenen en de benodigde documenten in te vullen, waarna de auto aan huis geleverd wordt. Er is weinig moeite voor nodig en je hebt toch altijd het voertuig dat bij jou past. Uiteindelijk kun je alleen maar profijt hebben van het leasen.