Fiat

Fiat Private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Voordelen

All-in prijs

Voor een vast bedrag per maand kun je gemakkelijk een Fiat private leasen. Dit bedrag is inclusief verzekering en wegenbelasting. Daarnaast kun je zelf kiezen hoeveel kilometer je per jaar kunt rijden en voor welk termijn dat is.

Stel hem zelf samen

Je kunt jouw nieuwe Fiat zelf samenstellen. Kies uit verschillende opties en rijdt de Fiat zoals jij dat wil! Alle extra opties worden doorgerekend in de maandelijkse prijs waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Fiat private lease

Fiat Private Lease aanbieding

Veel mensen denken bij leasen aan zakelijk leasen. Je kunt echter ook als particulier een auto leasen. Waarom kiezen voor private lease? Omdat ze in een auto willen rijden voor een vast bedrag per maand. Op zoek naar private lease? Wellicht vind je op de website Privatelease-Aanbiedingen.nl een aantrekkelijke aanbieding. Als je kiest voor private lease betaal je alleen nog maar de benzine en de eventuele parkeerboetes. Bovendien hoef je bij private lease geen fiscale bijtelling te betalen. Private lease van een Fiat is dus zeker het overwegen waard.

Geschiedenis van Fiat

Fabrica Italiana Automobili Torino (Fiat) werd in 1899 opgericht. Deze grootste Italiaanse autofabrikant is tegenwoordig onderdeel van Fiat Chrysler Automobiles. Met zijn kleine gezinsauto’s is het bedrijf vooral succesvol in Europa. Het meest succesvolle model is de Fiat 500. Dit model is in vele uitvoeringen leverbaar.

Acht keer European Car of the Year

Het merk Fiat scoorde goed in de European Car of de Year-verkiezing. Maar liefst 8 modellen wonnen de titel. Winnaars van de titel zijn onder andere de 124 (1967). 128 (70), 127 (1972), Tipo (1989) en Panda (2004).

De huidige modellen van Fiat

Op zoek naar een nieuwe Fiat? Je kunt tegenwoordig kiezen uit de volgende modellen: de 500, de grotere 500L, de cross-over 500X, de Panda en de Tipo.

De populaire Fiat Panda

Met de introductie van de nieuwe Fiat Panda in 1980 werd het nieuwe segment stadsauto gecreëerd. De eerste generatie Panda was een eenvoudig en functionele auto. Opvallend kenmerk was het hoekige ontwerp. Van deze auto met diverse functionele opties, zoals een uitneembare achterbank waarvan een bed kon worden gemaakt, werd geproduceerd tot 2003. Met meer dan 4 miljoen verkochte exemplaren is de auto een verkoopsucces.

De in 2003 geïntroduceerde Nieuwe Panda heeft zowel SUV als MPV kenmerken. Zo heeft dit model, dat enkel wordt aangeboden als vijfdeurs hatchback, hoge achterlichten. Van dit succesvolle model waren in oktober 2005 al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. De auto werd geproduceerd tot 2003.

De derde generatie Panda wordt geproduceerd vanaf 2003. Uitgangspunt van dit ontwerp is een vierkant met afgeronde hoeken. Die vorm zie je ook terug in het stuurwiel, de derde zijruit, de stoelbekleding en het instrumentarium. De langgerekte achterlichten en de standaard vijf deuren doen denken aan zijn voorganger.

Van Topolino naar de New 500

Halverwege de jaren 30 introduceerde Fiat de 500 Topolino. Dit was toen een van de kleinste auto’s ter wereld. Topolinio betekent ‘muisje’. In 1957 verscheen zijn opvolger de Nuova 500, op de markt. Dit in Europa buitengewoon populaire autootje kreeg in 1960 met de introductie van de 500 Giardiniera een stationwagenvariant. In 2007 introduceerde Fiat de New 500. In deze auto komt het design van de Nuova 500 terug. Uiteraard heeft de New 500 de motor wel voorin.

Voordelig leasen van een Fiat 500

De Fiat 500 kom je veel tegen in de stad. Het is een auto die klein is van formaat maar groot om in te rijden. Deze leuke en hippe auto heeft tal van snufjes en leuke details. De auto valt daarom altijd op. Bovendien is het ontzettend leuk om in deze auto te rijden. Wil je ook ervaren hoe leuk het is om in deze auto te rijden? Je kunt nu bij Privatelease-Aanbiedingen.nl profiteren van een Fiat 500 private lease aanbieding met ongekend veel voordelen. Voor een waanzinnig laag maandbedrag kun je gedurende de looptijd van het leasecontract in deze auto rijden. Ook jij kunt dus in deze opvallende stadsauto rijden en de blits maken.