Fiat 500

Fiat 500 Private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Fiat 500

Fiat 500
Voordelen

All-in prijs

Voor een vast bedrag per maand kun je gemakkelijk een Fiat private leasen. Dit bedrag is inclusief verzekering en wegenbelasting. Daarnaast kun je zelf kiezen hoeveel kilometer je per jaar kunt rijden en voor welk termijn dat is.

Stel hem zelf samen

Je kunt jouw nieuwe Fiat zelf samenstellen. Kies uit verschillende opties en rijdt de Fiat zoals jij dat wil! Alle extra opties worden doorgerekend in de maandelijkse prijs waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Fiat private lease

Fiat 500 private lease aanbieding

Op zoek naar een mooie Fiat 500 en ben je van plan om te gaan private leasen? Dan ben je hier precies op de juiste plaats. Er staat namelijk een fantastische Fiat 500 private lease aanbieding op je te wachten. Voor een laag vast bedrag per maand, rijd je in een vooraf vastgestelde periode in jouw droomauto. En het meest fijne is nog wel dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan! Het maandelijkse leasebedrag is namelijk inclusief heel veel verschillende kosten waaronder verzekeringen, belastingen én onderhoud en reparaties van de auto. Een aanbod dat eigenlijk niet af te slaan is!

Private leasen

Private leasen is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Dat heeft natuurlijk een reden. Groot voordeel is bijvoorbeeld dat je niet direct een groot bedrag hoeft te betalen zoals wanneer je zelf een auto koopt. Je weet precies waar je aan toe bent doordat je vooraf een contract tekent voor een bepaalde looptijd. Gedurende deze looptijd betaal je iedere maand een vast bedrag. Daarmee betaal je voor heel veel verschillende dingen. Denk bijvoorbeeld aan de verzekering van je auto of de wegenbelasting die je normaal gesproken zelf moet betalen. Maar ook andere dingen zoals pechhulp en onderhoud zitten bij de prijs inbegrepen.
Je hoeft dus niet bang te zijn voor hele dure reparaties wanneer een bepaald onderdeel vervangen moet worden. Dat komt allemaal op de rekening van de leasemaatschappij. Daardoor wordt een Fiat 500 lease aanbieding natuurlijk nog aantrekkelijker. In principe betaal je alleen maar voor de benzine, de boetes die je krijgt én eventueel af en toe een bezoekje aan de wasstraat om je auto weer blinkend te maken. Bij schade door jouw schuld bestaat er daarnaast ook nog een eigen risico.

Fiat 500 private lease aanbieding

De Fiat 500 is een ongekend populaire stadsauto die je dan ook veelvuldig tegenkomt in de stad. Een auto die wellicht klein is van formaat maar groot in prestaties. Door de behendigheid en het kleine formaat is de auto meer dan perfect geschikt om mee in de stad te rijden. Bovendien valt de Fiat 500 altijd op, zowel qua innerlijk als qua uiterlijk. Het is een leuke en hippe auto met tal van nieuwe technische snufjes en handige details waardoor het ook nog eens ontzettend leuk is om met deze auto te rijden. De Fiat 500 is zelfs in cabrio uitvoering beschikbaar.
Aan de binnenkant speelt de Fiat 500 in op de nieuwste ontwikkelingen, onder andere met de Apple CarPlay. Daarmee is het eenvoudig om je iPhone aan te sluiten op de auto en te besturen zonder dat je handen van het stuur en ogen van de weg af hoeven. Dat doe je eenvoudig met Siri of met de stuurbediening. Dankzij de moderne geluidsinstallatie kun je onderweg uitstekend muziek luisteren en de ingebouwde navigatie zorgt ervoor dat je altijd op de juiste plaats terecht komt. Een Fiat 500 private lease aanbieding behoort tot de meest populaire aanbiedingen uit het assortiment en dat spreekt natuurlijk al voor zichzelf.

Profiteer van ongekend veel voordeel!

De Fiat 500 private lease aanbieding geeft je dus ontzettend veel voordeel. Allereerst op financieel gebied omdat je voor een waanzinnig laag vast bedrag per maand gedurende de looptijd in de auto mag rijden. Daarnaast natuurlijk ook omdat je in deze ultieme stadsauto kunt rijden en daarmee de blits kunt maken. Bovendien loop je vrijwel geen enkel risico aangezien alle onverwachte kosten zoals onderdelen die vervangen moeten worden of andere reparaties voor de rekening komen van de leasemaatschappij. Alleen bij schade die je zelf veroorzaakt geldt een bepaald eigen risico. Omdat de meeste mensen de Fiat 500 als stadsauto gebruiken, komen ze meestal ook niet boven hun kilometerbundel uit! Daardoor is de Fiat 500 private lease aanbieding nóg voordeliger.