Honda

Honda Private Lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Honda Civic

Honda Civic
Honda CR-V

Honda CR-V
Voordelen

Alles in je maandbedrag

Aanschaf en afschrijving, een all-risk verzekering, reparatie en regulier onderhoud, penhulp en vervangend vervoer zitten allemaal inbegrepen in het maandelijkse bedrag.

Een auto op maat

Wanneer je een model hebt uitgekozen, kun je hem ook nog helemaal naar wens maken. Denk hierbij aan kleur, interieur en banden. Ook is het mogelijk om de looptijd en het aantal kilometers aan te passen.

Honda Private Lease

De nieuwste Honda met een private lease aanbieding

Ga jij voor de nieuwste Honda private lease aanbieding? Je zult er geen spijt van krijgen. Het leasen van een auto geeft jou immers altijd de mogelijkheid om een nieuw model auto voor de deur te hebben staan, zonder dat je hier een groot geldbedrag voor neer hoeft te tellen. Ook krijg je niet te maken met de nadelen van huren, waardoor het alleen nog maar genieten geblazen is. Je hoeft hiervoor slechts enkele stappen te doorlopen, waarna je jarenlang veilig de weg op kunt gaan. Ontdek daarom snel wat de mogelijkheden zijn.

De Honda private lease aanbieding voor een nieuwe auto

Een Honda private lease aanbieding kan de perfecte uitkomst bieden wanneer jouw oude auto niet meer de weg op kan. Je hebt namelijk de nieuwste auto’s voor de deur staan, terwijl je hier alleen maar een contract voor hoeft te ondertekenen. Je kunt het zien als een huurkoop, doordat je geen eigenaar wordt van de auto, maar wel alleenrecht hebt om erin te rijden. Tevens heb je een auto waar nog vrijwel niemand in gezeten heeft, wat een groot voordeel is ten opzichte van huren. De auto blijft namelijk in jouw bezit totdat het contract afgelopen is.

De nieuwste modellen als keuzemogelijkheden

Bij het leasen van een auto betaal je een vast bedrag per maand. Een Honda private lease aanbieding laat jou daarom voor een schappelijk bedrag de nieuwe modellen in handen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de Honda Civic. Ook de Honda CRV is in het assortiment opgenomen. Je kunt daarom altijd een auto vinden die aan jouw wensen voldoet. Zo kun je bekijken of je meer ruimte nodig hebt, maar ook of al jouw spullen en de gezinsleden in de auto kunnen. Zorg er daarom voor dat je alle specificaties op een rij zet.

De looptijd en het aantal kilometers

Daarna kun je gaan kijken naar de andere mogelijkheden bij de Honda private lease aanbieding. Zo kun je namelijk de looptijd van het contract bepalen. De meeste dealers beginnen bij een jaarcontract, wat ook omhoog kan gaan. De prijzen per maand zullen hierdoor ook gaan dalen. Zo kun je het goedkoop houden. Vergeet daarbij niet om te kijken naar het aantal kilometers dat je per jaar mag rijden. Hier overheen gaan geeft jou namelijk nog een hogere kostenpost aan het einde van het jaar, wat je het liefst wilt voorkomen.

De kosten van het leasen

De kosten bij een Honda private lease aanbieding lijken in eerste instantie fors. Je bent toch al gauw een flink bedrag kwijt als je voor de nieuwste modellen gaat. Echter moet je dan ook gaan kijken naar welke zaken er allemaal bij de prijs inbegrepen zitten. Zo worden de wegenbelasting en verzekeringen automatisch voor jou betaald. Je hebt hier dus geen omkijken meer naar. Tevens zijn onderhoud en reparaties ook inbegrepen. Je kunt dus zonder extra kosten al het onderhoud uit laten voeren zonder bijkomende kosten, zolang de opgelopen schade niet door jou aangebracht is.

Eenvoudig aanvragen van het contract

Het aanvragen van een contract is eenvoudig. Zodra je een Honda private lease aanbieding hebt gevonden die bij jouw situatie past, kun je namelijk alle wensen doorgeven. Je ziet dan direct de totaalprijs per maand staan. Ook staan hier alle voorwaarden nogmaals vermeld. Zo zie je bijvoorbeeld staan waarvoor je verzekerd bent, maar ook wanneer het contract afloopt en welke bijkomende kosten er eventueel bij kunnen komen. Zo ben je op alles voorbereid en is het alleen nog maar profiteren van de voordelen die het leasen met zich mee kan gaan brengen voor jouw huishouden.

Eenvoudig weer in te leveren

De voordelen die je eraan overhoudt aan het einde van het contract kunnen ook een reden zijn om voor een Honda private lease aanbieding te gaan. In tegenstelling tot een gekochte auto hoef je immers niet meer op zoek te gaan naar een koper. Je kunt de auto namelijk gewoon weer inleveren bij de dealer, waarna je eventueel direct de nieuwe auto meeneemt. Hierdoor kun je jezelf veel tijd besparen. Je hoeft geen advertenties meer te plaatsen, hebt niet te maken met het bedenken van een verkoopprijs en hebt de auto geen weken meer voor de deur staan.

Ontdek de voordelen zelf

Zoals je ziet biedt een Honda private lease aanbieding alleen maar voordelen. Je gaat er daarom ook geen spijt van hebben als je een van de auto’s uitzoekt bij de dealer. Doordat het eenvoudig aan te vragen is en je er daarna geen omkijken meer naar hebt, kan het je op den duur ook veel geld besparen. Het onderhoud en alle andere verplichte zaken kun je uit handen geven, waardoor je wel de lusten maar niet de lasten hebt. Begin daarom vandaag nog met het maken van jouw keuze en zorg dat de auto voor de deur staat.