KIA

Kia Private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Kia Stonic

Kia Stonic
Kia Ceed

Kia Ceed
Kia Rio

Kia Rio
Voordelen

All-in prijzen bij Kia

Dankzij de all-in prijs weet je precies wat je per maand kwijt bent aan je auto. Geen onverwachte kosten, je betaalt alleen nog de brandstof die je nodig hebt.

Stel je auto zelf samen

Wanneer je weet welk Kia model bij je past, krijg je ook nog de mogelijkheid om hem helemaal naar wens aan te passen. Zowel het uiterlijk als het interieur van je auto kun je aan laten passen.

Kia Private lease

Kia private lease aanbieding

Moet je geld lenen om een auto te kunnen kopen? Dan is het verstandiger om te kiezen voor private lease? Waarom? Omdat het gaan voor private lease dan in veel gevallen voordeliger is. Een leasemaatschappij kan een auto voor een zeer aantrekkelijke prijs aan jou verhuren. Kiezen voor private lease is kiezen voor een all-inclusive prijs. Je hoeft je dus niet meer druk te maken over de kosten van verzekeringen, reparaties en belastingen. Wil je geen geld lenen en toch in een Kia rijden? Kies dan voor private lease. Kijk voor private lease aanbiedingen op Privatelease-Aanbiedingen.nl.

Geschiedenis van Kia

Pas in 1974 bouwde het bedrijf zijn eerste auto’s. Toen begon Kia met het in licentie bouwen van auto’s van onder andere Peugot, Mazda en Fiat. Tussen 1981 en 1986 produceerde het bedrijf geen auto’s. Waarom. Omdat Chun-Doo hWan, de toenmalige dictator van Zuid-Korea, dat had verboden. Na 1986 werden door het bedrijf afgeleiden van onder andere de Mazda 121 gebouwd.

Gericht op de Europese markt

Vanaf 2005 richtte Kia, dat ‘komt uit het Oosten’ betekent, zich vooral op de Europese markt. Het bedrijf besloot om voormalig Volkswagen-ontwerper Peter Schreyer aan te trekken. Kia slaagde erin om modellen op de markt te brengen die in Europa niet meer gezien werden als saai, goedkoop en zelfs lelijk. Bekende en populaire modellen van Kia zijn nu de Picanto, Rio, Optima, Stinger, Sportage en Sorento.

Opmerkelijke grille

Kia heeft zich bevrijd van zijn verleden met soms lelijke auto’s, zoals bijvoorbeeld de Opirius. Het bedrijf heeft de laatste tien jaar hard gewerkt aan zijn eigen identiteit. Dat blijkt onder andere uit de kenmerkende ‘Tiger-Nose-grille. Vooral de SUV’s van dit merk zijn populair. Zowel de Sportage als de Sorento verkopen goed. Het bedrijf verraste in 2017 met de introductie van de sportieve Stinger. Dit is een auto die leverbaar is met een 370 pk sterke 3,3 liter twinturbo V 6.

Zeven jaar garantie

Kia is pure kwaliteit. Talloze intensieve tests hebben bewezen dat deze auto’s betrouwbaar en duurzaam zijn. Daarom kan dit merk ook, als enige in Europa, 7 jaar garantie bieden. Bij deze 7 jaar volledige fabrieksgarantie geldt een beperking van 150.000 km. De eerste drie jaar geldt er overigens geen kilometerbeperking. Heb je de auto onderhouden volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen? Dan is deze garantie overdraagbaar op de volgende eigenaar.

Facelift voor populaire Picanto

De in Europa populaire Picanto heeft in juni 2020 een facelift gekregen. Het bedrijf heeft er dus voor gekozen om een van de aanvoerders in het A-segment te blijven. De uiterlijke verschillen met het vorige model zijn overigens minimaal. Zo heeft de ‘tiger nose’ grille een chromen omlijsting gekregen, zijn de voor- en achterlichten iets aangescherpt en zijn de voor- en achterbumper hertekend. Binnenin is het infotainmentscherm opgefrist en gegroeid van 7 naar 8 cm. Het scherm heeft nu twee draaiknoppen en scherp aftewerkte randen met pianolak. Wil je een Picanto leasen? Op de website Privatelease-Aanbiedingen.nl vind je wellicht een voordelige lease aanbieding.