Land Rover

Land Rover private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Range Rover Discovery

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae. Ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dictasunt explicab. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas.

Range Rover Evoque

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae. Ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dictasunt explicab. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas.

Voordelen

Luxe uitstraling

Land Rovers staan bekend om hun luxe uitstraling en degelijkheid. Naast de standaard opties waar je uit kunt kiezen, kun je de Land Rover helemaal naar wens uitbreiden zodat hij aan je verwachtingen voldoet.

All-in prijs

Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Dankij de all-in prijs hoef je alleen zelf de brandstof nog te betalen.

Land Rover private lease

Land Rover private lease aanbieding

Wellicht wil je graag in een exclusieve auto rijden. Je beschikt echter niet over voldoende spaargeld om die auto te kopen. Private lease kan dan een oplossing zijn. Voor een vast bedrag pr maand kun je dan toch in een nieuwe exclusieve auto rijden. Private lease maakt het bijvoorbeeld mogelijk om te rijden in en Land Rover. Bovendien weet je dan zeker dat je nooit te maken krijgt met onverwachte kosten voor bijvoorbeeld groot onderhoud en reparaties. Het leasen van een Land Rover is dus zeker het overwegen waard. Op zoek naar informatie over private lease of naar een private lease aanbieding? Vergeet dan niet om de website Privatelease-Aanbiedingen.nl te bekijken.

Auto’s geschikt voor ieder terrein

In 1947 begon Land Rover met de productie van auto’s die geschikt waren voor elk soort terrein. Die auto’s waren afgeleid van de jeeps die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden gebruikt. Deze auto’s waren populair bij avonturiers, Britse herders en landeigenaren. In de jaren zeventig van de vorige eeuw begon het bedrijf met de productie van de populaire Range Rover. Het bedrijf staat sindsdien bekend als fabrikant van grote auto’s. Deze auto’s kunnen de inzittenden ook onder extreme omstandigheden comfortabel worden vervoerd.

Een flink aantal modellen

Lange tijd werden door het bedrijf alleen de modellen Land Rover en de Range Rover. De in 1970 op de markt gekomen Range Rover was een grotere en luxere vierwielaandrijver. De auto werd aanvankelijk alleen als tweedeurs geleverd. In 1981 verscheen er ook een vierdeurs model op de markt. De eerste generatie Range Rovers was nog vrij sober. De volgende generaties werden steeds luxer. In 2012 verscheen de vierde generatie op de markt.

Producent van premium auto’s

Land Rover heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een producent van premium auto’s. Het zijn auto’s om mee op vakantie te gaan. Je kunt met deze auto’s de wildernis in. Ze zijn overigens niet alleen geschikt voor het ruige terrein. In de stad is deze auto ongetwijfeld een fraaie verschijning. Op zoek naar een robuuste SUV? Kies dan bijvoorbeeld voor de Rover Defender. Op zoek naar een luxe gezinsauto. Kies dan bijvoorbeeld voor de Range Rover Evoque of voor de nieuwe Discovery Sport.

Elegante Range Rover met een stekker

De elegante SUV Range Rover Evoque is vanaf april 2020 ook met een stekker leverbaar. De auto is voorzien van een plug-in-hybride-aandrijflijn. Dankzij die stekkeraansluiting hoef je niet meteen naar het tankstation om met de Rover Evoque te kunnen rijden. De batterij van de Evoque P300e heeft een capaciteit van 15 kWh. Dat is genoeg om circa 66 kilometer te rijden. Na 66 kilometer kun je bijladen of overschakelen op de verbrandingsmotor.

Een Land Rover leasen

Uiteraard is het leasen van een Land Rover niet goedkoop. Het is wel belangrijk om te zoeken naar private lease aanbiedingen. Zo kun je mogelijk veel geld besparen. Je kunt beginnen met het zoeken naar private lease aanbiedingen op de website Privatelease-Aanbiedingen.nl.