Mazda

Mazda private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Voordelen

All-in prijs

Vooraf precies weten waar je aan toe bent? Ga dan voor private lease en profiteer van scherpe all-in prijzen. Geen verassingen achteraf, je hoeft alleen je brandstof nog te betalen!

Pas je favoriete model aan

Je hebt enorm veel keuzes om je favoriete model helemaal naar wens te maken. Zo zorg je ervoor dat jouw nieuwe Mazda, jouw droomauto wordt!

Mazda Private lease

Mazda private lease aanbieding

Je besluit om te gaan rijden in een nieuwe auto. Natuurlijk wil je dan weten waar je financieel aan toe bent. Natuurlijk wil je niet geconfronteerd worden met onverwachte kosten, zoals bijvoorbeeld een dure reparatie. Je wilt ook geen aanbetaling of slotsom betalen. Ook wil je niet zelf je auto verkopen. Daarom kies je voor private lease. Voor een vast maandbedrag kun je dan rijden in bijvoorbeeld een nieuwe Mazda. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Daarom besluit je om op de website Privatelease-Aanbiedingen.nl op zoek te gaan naar een private lease aanbieding.

De zogenoemde ‘’kei cars’ van Mazda

Aanvankelijk was de naam van het Japanse bedrijf Mazda Toyo Kogyo. De naam Mazda wordt pas vanaf 1984 gebruikt. In 1960 kwam de RS60 op de markt. Deze piepkleine zogenoemde ‘kei car’ woog slecht 380 kilo. De Carol, een iets grotere sedan, verscheen in 1962 op de markt. In 1972 verscheen de Chantez. Dit was de opvolger van de Carol. Na 1976 besloot Mazda om de markt van de ‘kei cars’ te verlaten.

De wankelmotor

Mazda heeft vanaf de jaren zestig gewerkt aan een eigen variant van de wankelmotor. Deze motor wordt ook wel rotatiemotor genoemd. Aanvankelijk gebruikte de fabrikant deze rotatiemotor in al zijn modellen. Rotatiemotors zijn niet bijzonder zuinig. Daarom werd de rotatiemotor vanaf de jaren zeventig alleen nog gebruikt in sportieve modellen.

De modellen van Mazda

De modellen van Mazda werden aanvankelijk aangeduid met 3 cijfers. De modellen 121, 323, 626 en 929 werden ook in Nederland verkocht. Vanaf 2002 gebruikt Mazda minder cijfers. Tegenwoordig zijn in Nederland leverbaar de 2, 3, 5, CX-3, CX-5, CX-30 en MX-5. De CX-3, CX-5 en de nieuwe CX-30 zijn SUV’s en crossovers. De MX-5 is de succesvolle tweezits open sportwagen van Mazda. Deze compacte roadster is zelfs de meest succesvolle sportwagen in de wereld.

Sportief sturende auto

Een Mazda is een sportief sturende auto. In de compacte klasse is de Mazda 2 een sportief sturende auto. Ook de middenklassers Mazda 3 en 6 beschikken zeker over sportieve genen. De sportieve SUV CX-5 is een succesnummer van Mazda. Op zoek naar veel rijplezier voor weinig geld? Kies dan voor de fraaie sportwagen MX-5.

Mazda kiest voor de Skyactive technologie

Mazda is voortdurend bezig om hun auto’s nog beter te maken. Harmonie tussen bestuurder, auto en betere prestaties is daarbij het uitgangspunt. Volgens Mazda is Skyactive technologie het resultaat van hun zoektocht naar een betere en tegelijkertijd efficiënte rijervaring. Skyactive technologie heeft als gevolg dat Mazda kiest voor benzinemotoren zonder turbo. De benzinemotoren hebben een grote cilinderinhoud en een hoge compressie. Ook is het gewicht van de auto’s laag.

Een betrouwbare auto

Natuurlijk wil je in een betrouwbare auto rijden. Dat kan een reden zijn om te kiezen voor Mazda. De Consumentenbond heeft de betrouwbaarheid van auto’s onderzocht. Mazda staat in de top 3 van de betrouwbaarste automerken. Met een rapportcijfer van 8,5 is de achterstand op nummer 1 slechts 0,2 punten. Een Mazda is dus een betrouwbare leaseauto. Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor je leaseauto. Daarom kijk je zeker op de website Privatelease-aaanbiedingen.nl.