Mercedes

Mercedes private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Mercedes Benz A Klasse

Mercedes Benz A Klasse
Mercedes Benz B Klasse

Mercedes Benz B Klasse
Mercedes Benz CLA Klasse
Mercedes Benz GLA Klasse

Mercedes Benz GLA Klasse
Voordelen

Vast bedrag per maand

Private lease een Mercedes voor een vast bedrag per maand. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Brandstof is het enige dat er nog bovenop komt.

Stel zelf samen

Zorg ervoor dat jouw nieuwe Mercedes helemaal aansluit bij al je wensen. Je kunt hem namelijk helemaal zelf samenstellen.

Mercedes private lease

Mercedes private lease aanbieding

Je overweegt om te gaan rijden in en Mercedes. Ook overweeg je private lease. Je bent niet de enige. Leasen is niet alleen voor zakelijke rijders. Tegenwoordig is private lease heel gewoon. Niet iedereen weet dat gebruikmaken van een private lease aanbieding soms voordeliger is dan het zelf kopen van een auto. Bij private lease ben je immers niet direct een groot bedrag kwijt. Je kunt rijden in bijvoorbeeld een Mercedes zonder je spaargeld aan te spreken. Je betaalt een vast bedrag per maand. Het rijden in een Mercedes kun je dan tot je vaste kosten rekenen. Het enige wat je ook nog moet betalen zijn de benzine en de eventuele verkeerboetes. Er is dus alle reden om op zoek te gaan naar een private lease aanbieding. Kijk daarom vandaag nog op de website Privatelease-aanbiedngen.nl.

Van Mercedes naar Mercedes Benz

Karl Benz vroeg in 1886 patent aan op de allereerste auto met verbrandingsmotor. Daarom wordt wel beweerd dat Mercedes-Benz de auto min of meer heeft uitgevonden. De eerste Mercedes werd in 1901 door Daimler Motor Gesellschaft op de markt gebracht. In 1926 fuseerden de bedrijven Karl Benz en Gottlieb Daimler tot Daimler-Benz. Toen verschenen de eerste wagens met de naam Daimler-Benz op de markt.

Producent van luxe auto’s en silberpfeilen

Mercedes produceerde in de jaren dertig de luxueuze en grote 770. Deze auto werd zowel voor als tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt door belangrijke Nazi’s. Het merk had ook succes in races. De ‘silberpfeilen’ van dit merk behaalden tijdens Grand Prix Races tussen 1934 en 1939 grote successen.

Vijf stijlvolle huidige modellen van Mercedes

Het kleinste model is de A-serie. Dit model is sportief, compact en heeft net zoveel comfort als de grotere modellen. Van binnen biedt de auto comfort en techniek die je veilig van a naar b brengt. De auto is bijvoorbeeld voorzien van multimediasysteem dat je met de hele wereld verbindt. Bovendien is deze auto extreem zuinig.

De compacte B-klasse Sports Tourer heeft een dynamisch design. Uiteraard wordt de strakke lijnvoering gecombineerd met veel interieurruimte en exclusief comfort. Met een gemiddeld verbruik van 6,8-6,7 liter per 100 km is deze auto zuinig. De auto is voorzien van een groot aantal assistentiesystemen. Zo heeft de Sports Tourer onder andere een actieve rem assistent en een handig start/stopsysteem.

Met zijn design onderscheidt de CLA Coupe zich van de massa. Interessante details zijn onder andere het interieur met chroom-sierdelen en de agressieve koplampen.

Je leven wordt spannender net de CLA Shooting Brake. Deze auto combineert elegante belijning met een fraai en praktisch ingericht interieur. De vernieuwde cockpit van deze auto is onder andere voorzien van een smartphone-interface, verfijnde verlichting en een schitterend dashboard.

Op zoek naar een compacte SUV? De nieuwe GLA bied je alle ruimte om je horizon te verbreden. Deze auto met zijn sportieve belijning is thuis in ieder terrein. Met een druk op de knop schakelt deze voor alle wegen geschikte auto om van om van stads- naar offroad-terrein. Een 360 graden camera en high-end performance ledlampen helpen je om over het terrein te navigeren.

Een Mercedes leasen

Voordelig en Mercedes leasen? Ga dan op zoek naar private lease aanbiedingen. Waar vind je de beste lease deals? Private lease aanbiedingen vind je onder andere op Privatelease-Aanbiedingen.nl.