Mini

MINI private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Mini Cooper
Mini Cooper S

Mini Cooper S
Mini Countryman

Mini Countryman
Mini Clubman

Mini Clubman
Voordelen

Dromen komen uit

Heb jij altijd al in een Mini willen rijden? Met private lease ligt deze droom binnen handbereik! Voor een vast bedrag per maand kun je heerlijk Touren in deze gave auto!

All-in prijs

Voor een vast bedrag per maand zit alles inbegrepen. Het enige dat je zelf nog moet regelen is de brandstof! Waar wacht je nog op?

Mini private lease

Mini Private Lease oplossing

Je wilt opvallen. Daarom wil je in een opvallende auto rijden. Helaas beschik je niet over voldoende financiële middelen. Toch heb je de mogelijkheid om in een opvallende auto te rijden. De oplossing van het probleem van onvoldoende financiële middelen is private lease. Niet voor niets wordt private lease een steeds populairdere keuze om toch in een nieuwe auto te kunnen rijden. Je hoeft dan geen auto te kopen. Bij private lease huur je de auto voor een bepaalde periode. Overweeg je om een opvallende Mini te leasen? Kijk dan voor de beste leasedeals op de website Privatelease-Aaanbiedingen.nl.

De steeds groeiende Mini

De oorspronkelijke Britse Mini was ooit bedoeld als een kleine oplossing in een wereld waarin de benzine schaars was. BMW besloot de Mini in 2001 te herintroduceren. Al bij die herintroductie was de auto al niet echt klein meer. De volgende generaties van de Mini van BMW werden steeds iets groter. In 2019 kondigde BMW aan dat de volgende generatie Mini niet meer groter wordt. De volgende generatie Mini zal zelfs krimpen.

Wat je moet weten over de Mini

Wellicht val je voor het uiterlijk. Wellicht vind je sportief autorijden belangrijk. Het zijn redenen om te kiezen voor een Mini. Een Mini stuurt scherp en precies. Met een Mini is elke bocht een uitdaging. Vind je sportief rijden erg belangrijk? Kies dan voor de Mini Cooper. Mensen met een rustiger rijstijl kunnen bijvoorbeeld kiezen voor de Mini One. De snelheidsmeter van model weegschaal is niet optimaal afleesbaar. Gelukkig zit er achter het stuur ook een digitale versie. De bediening van de vele glanzende tuimelschakelaartjes vraagt enige gewenning. Voorin is er voldoende ruimte voor een prima zit achter het stuur. De ruimte achterin en in de bagageruimte is echter te verwaarlozen. Val je voor dit merk en model? Dan is de Mini voor jou een ‘fashion-statement’ en hebbeding.

De vele modellen van Mini

Je wilt een Mini leasen. Dan moet je eerst bepalen welke model je voorkeur heeft. Er is een Min voor iedere smaak. Je kunt kiezen uit de volgende modellen: driedeurs, vijfdeurs, cabrio, clubman en countryman. Uiteraard kun je zowel met open als met gesloten kap rijden in de cabrio. De clubman is een stationwagen met vijf zitplaatsen en zes deuren. Deze auto heeft een bagageruimte met een inhoud van maximaal 1250 liter. De countryman heeft vier deuren en een grote achterklep. Die achterklep kan met een snelle beweging van de voet onder de achterbumper worden geopend.

Rijden in een Mini die bij jou past

Kies je voor het leasen van een Mini? Dan heb je geen spaargeld nodig. Je betaalt een vast bedrag per maand. Verder hoef je alleen je brandstof en je eventuele bekeuringen te betalen. Bovendien hoef je je natuurlijk niet druk te maken over inruil- of restwaarde. Wat maakt private lease van een Mini leuk? Het feit dat je de Mini helemaal kunt personaliseren. Je kunt dus de Mini optimaal aanpassen aan je smaak. Uiteraard is het belangrijk dat je voor deze gepersonaliseerde Mini niet meer betaalt dan nodig is. Daarom ga je op de website Privatelease-Aanbiedingen.nl op zoek naar de voor jou beste private lease aanbieding.