Mitsubishi

Mitshubishi private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star
Voordelen

Stel zelf samen

Ben je eruit welk model je graag wil rijden? Dan kun je er ook nog voor kiezen om de auto helemaal zelf samen te stellen en naar wens te maken! Welke opties kies jij?

All-in prijs

Voor een vaste prijs per maand kun jij rijden in je nieuwe Mitsubishi. Afhankelijk van de opties weet je precies waar je aan toe bent. Het enige dat je zelf nog moet betalen is de brandstof!

Mitsubishi private lease

Mitsubishi private lease aanbieding

Waarom kies je voor private lease? Omdat private lease in veel gevallen goedkoper is dan het zelf aanschaffen van een auto. Je betaalt een maandbedrag waarbij bijna alles is inbegrepen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de kosten van vervekeringen, reparaties en verzekeringen. Wat moet veel keuze. Wil je in een kleine stadsauto rijden of liever in een en de grote auto? Je kunt de auto van je dromen kiezen. Op zoek naar een goedkope leaseauto? De grote variatie in prijs maakt private lease mogelijk voor heel veel mensen. Private lease maakt ook een Mitsubishi voor heel veel mensen bereikbaar. Wellicht kun je profiteren van een private lease aanbieding op de website Privatelease-Aanbiedingen.nl.

Het Mitsubishi concern

Mitsubishi is een enorm Japans concern. Het bedrijf bouwt auto’s, vliegtuigen, schepen en ruimtevaartuigen. Met de introductie van de Colt in 1962 nam het internationale succes van de autofabrikant een enorme vlucht. De Colt was de eerste auto in de modellenreeks van het merk die decennialang populair bleef.

Mitsubishi in Nederland

Begin jaren zeventig kwam Mitsubishi naar Nederland. Met populaire modellen als de Colt, Lancer en Galant vestigde het bedrijf al snel zijn goede naam. Het bedrijf maakte, net als andere Japanse autofabrikanten, indruk met degelijke en betrouwbare auto’s. De auto’s waren voorzien van een rijke standaarduitrusting. Het autobedrijf had ook succes met zijn sportieve modellen. Modellen als de Starion, de Eclipse en de Sportwagen 3000 GT. Succesvol was het merk ook met zijn modellen met vierwielaandrijving, zoals de Pajero en de pick-up L200.

Mitsubishi in Nederland anno nu

De in Nederland geleverde modellen zijn vooral stadsauto’s als de Mitsubishi Spacestar, SUV’s als de ASX, Eclipse Cross en de Outlander en de L200 pick-up. De Outlander is ook leverbaar als plug-in-hybride SUV. Mede dankzij de gunstige bijtelling werd deze Outlander PHEV een succes. Bij zijn introductie in 2003 was de Outlander PHEV de eerste plug-in hybride SUV ter wereld.

De compleet vernieuwde Mitsubishi Space Star

Het populairste model van Mitsubishi is de Mitsubishi Space Star. Deze kleine betaalbare hatchback is in 2020 compleet vernieuwd. Wil je de vernieuwde Space Star leasen? Dan kun je hetzelfde karakter verwachten als voorheen. De auto heeft een volwassen look en een rijke uitrusting gekregen. De uiterlijke veranderingen zijn goed zichtbaar. De hatchback heeft een compleet nieuwe voorkant gekregen, met een stoere grille en nieuwe ledlampen. Dankzij zijn nieuwe looks ziet de auto er veel beter uit. Bovendien staat de Space Star nu ook een stuk beter naast de andere modellen van het merk. Met zijn nieuwe klook en zijn verbeterde uitrusting is de Space Star een aantrekkelijke leaseauto. Natuurlijk wil je niet te veel voor deze leaseauto betalen. Je kijkt daarom in ieder geval op de website Pruvatelease.Aanbiedingen.nl.