Nissan

Nissan private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Voordelen

Weet precies waar je aan toe bent

Dankzij de scherpe all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent. Je betaald een vast bedrag per maand en de enige kosten die daar bovenop komen zijn je brandstofkosten.

Stel je auto zelf samen

Wil je net iets meer dan standaard? Met private lease kun je jouw auto helemaal zelf samenstellen waardoor hij aan al je wensen voldoet!

Excepteur sınt

Nissan private lease aanbieding

Je besluit om te kiezen voor private lease. Je rijdt dan voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over alle bijkomende kosten. Die kosten zijn immers opgenomen in het maandbedrag. Het leukste van private lease is dat je kun rijden in een auto van je dromen. Je hebt bij private lease de keuze uit heel veel verschillende auto’s. Het is dus mogelijk om de auto te kiezen die precies bij je past. Altijd al in een stoere SUV van Nissan willen rijden? Op de website Privartelease-Aanbiedingen.nl kun je waarschijnlijk profiteren van een scherpe lease aanbieding.

Een innovatief bedrijf

Nissan is een innovatieve autofabrikant. Het bedrijf wist de automarkt te verrassen met een aantal opmerkelijke innovaties. Zo produceerde het bedrijf de eerste MPV, de eerste cross-oever en de eerste elektrische gezinsauto. De Nissan Leaf is nu de best verkochte elektrische gezinsauto in de wereld. De innovatieve autofabrikant is ook bezig met het ontwikkelen van zelfrijdende auto’s. Er wordt gewerkt aan een nieuwe Qashqai met ProPilot. Deze auto kan daarmee zelfstandig over de snelweg rijden. Dit innovatieve bedrijf zet de komende jaren ook grote stappen wat betreft de elektrische aandrijving. Dankzij de nieuwe generatie Nissans wordt autorijden makkelijker, veiliger en schoner.

Grootse auto-exporteur

Reeds in 1970 was Nissan een van de grootste auto-exporteurs in de wereld. Het bedrijf bouwde onder andere fabrieken in Europa en Amerika. Zo wist het bedrijf importheffingen te voorkomen. Nissan wist te profiteren van de oliecrisis. Na de oliecrisis nam de vraag naar kleinere en zuinigere auto’s sterk toe.

Al meer dan 50 jaar in Nederland

De auto’s van Nissan zijn al meer dan 50 jaar leverbaar in Nederland. Dat weet niet iedereen. Tot 1983 verkocht Nissan zijn auto’s in Nederland onder de naam Datsun. De autofabrikant, sinds 1999 onderdeel van de Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance, is inmiddels een van de grootste autoleveranciers in de wereld. Zo introduceerde deze autofabrikant De door het merk geleverde brede range van auto’s begint bij de compacte Nissan Micra. Enkele andere bekende auto’s van dit merk zijn onder andere de elektrische Nissan Leaf en de populaire cross-over Nissan Qashqai.

Ruim 700.00 Nissans verkocht in Nederland

De eerste Nissan verschijnen, onder de naam Datsun, in 1966 op de Nederlandse automarkt. Deze eerste auto’s zijn de Datsun Bluebird en de iets grotere Datsun Bluebird. De nu in Nederland geleverde modellen zijn onder andere de Micra en Pulsar en de crossovers Juke, Qashqai en X-trail.

De Nissan Qashqai

Altijd al in de compacte complete cross-over Nissan Qashqai willen rijden? Bezoek dan in ieder geval de website Privatelease-Aanbiedingen.nl. Daar vind je een voordelige Qashqai private lease aanbieding. Deze auto heeft een stoer uiterlijk waarmee je zeker voor de dag kunt komen. De auto heeft een ruime standaarduitrusting met onder andere ABS, EPS, airbags voor de zowel de bestuurder als de passagiers en stuurbekrachtiging. Diverse technische snufjes verhogen zowel het comfort als de veiligheid. Door de uitstraling van de auto en de vele opties is dit een van de best verkochte modellen van Nissan. Daarom wordt aangeraden om te profiteren van deze Qashqai private lease aanbieding.