Nissan Qashqai

Nissan Qashqai private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai
Voordelen

Weet precies waar je aan toe bent

Dankzij de scherpe all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent. Je betaald een vast bedrag per maand en de enige kosten die daar bovenop komen zijn je brandstofkosten.

Stel je auto zelf samen

Wil je net iets meer dan standaard? Met private lease kun je jouw auto helemaal zelf samenstellen waardoor hij aan al je wensen voldoet!

Excepteur sınt

Nissan Qashqai private lease aanbieding

Het leasen van een auto is heeft de laatste jaren een ongekende vlucht genomen. Dat is ook goed te zien aan het aantal mensen dat besluit om een auto te leasen in plaats va er één te kopen. Wanneer je een auto wilt gaan leasen, kun je kiezen uit heel veel verschillende merken en modellen. De Nissan Qashqai is bijvoorbeeld een model waar veel mensen voor kiezen wanneer ze een auto gaan leasen. Voor een goede Nissan Qashqai private lease aanbieding ben je hier in ieder geval precies op de juiste plaats. Bovendien kom je hieronder alles te weten over de Nissan Qashqai én wat leasen nu precies inhoudt.

Waarom private leasen?

Er moeten natuurlijk wel een reden zijn waarom steeds meer mensen voor private lease kiezen. Daarvoor is het verstandig om eerst te kijken naar wat private lease precies is. Leasen kent iedereen wel van de zakelijke markt. Eigenlijk is private lease precies hetzelfde alleen doe je het particulier. Je betaalt dus een vast bedrag per maand waarvoor je in de auto mag rijden. Dat doe je gedurende een periode die je vooraf samen afspreekt en in een contract vaststelt. In de meeste gevallen is dat minimaal een jaar en maximaal vijf jaar.
Het allergrootste voordeel van een Nissan Qashqai private lease aanbieding is dat je geen enkele risico neemt en precies weet waar je aan toe bent. Het vaste bedrag dat je per maand betaalt is namelijk inclusief heel veel extra services. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verzekeringen en belastingen. Ook reparaties en onderhoud zijn daar echter bij inbegrepen. Enkel wanneer je zelf schade rijdt, is er meestal een bepaald eigen risico. Bij een Nissan Qashqai private lease aanbieding betaal je uiteindelijk alleen maar de benzine en af en toe een ritje door de wasstraat om je auto weer schoon te maken. Natuurlijk dien je ook de boetes die je krijgt zelf te betalen. Vrijwel alle overige kosten zitten echter bij het maandbedrag inbegrepen.

Nissan Qashqai private lease aanbieding

De Nissan Qashqai is een compacte maar complete crossover van Nissan die beschikbaar is in heel veel verschillende uitvoeringen. Sinds 2007 is dit model beschikbaar op de markt in Nederland en in die tijd zijn er verschillende generaties op de markt gebracht. De laatste generatie van het model werd in 2014 gelanceerd. Dat betekent overigens niet dat er sindsdien niets meer veranderd is. In 2017 werd de auto namelijk nog behoorlijk veranderd aan zowel de binnenkant als de buitenkant. De auto heeft een stoer uiterlijk waar je mee voor de dag kunt komen.

Best verkochte modellen van Nissan

De standaarduitrusting van deze auto is bovendien behoorlijk uitgebreid met onder andere ABS en ESP. Daarnaast beschikt de Nissan Qashqai over airbags voor de bestuurder en passagiers en gaat het sturen eenvoudig dankzij de stuurbekrachtiging. Overigens is Qashqai één van de best verkochte modellen van Nissan en dat zegt natuurlijk al heel erg veel. Dat heeft enerzijds met de uitstraling van de auto te maken en anderzijds met de vele opties die er in de loop der tijd zijn bijgekomen. Er wordt in de auto gebruik gemaakt van heel veel verschillende technische snufjes waarmee zowel de comfort als de veiligheid flink worden verhoogd. Een Nissan Qashqai private lease aanbieding is dan ook zeer aan te raden.

Lease voordelig

Door gebruik te maken van deze Nissan Qashqai private lease aanbieding kun je ontzettend voordelig een auto leasen. Voor een vast laag bedrag per maand rijd je rond in deze zeer populaire crossover die voorzien is van alle gemakken die je jezelf maar bij een auto kunt bedenken. Bovendien hoef je jezelf ook niet druk te maken over reparaties en onderhoud!