Opel

Opel private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Voordelen

Alles voor één prijs

Houdt jij niet van onverwachte kosten? Geen punt met Private Lease bij Opel. Je weet vooraf precies wat je per maand gaat betalen. Het enige dat daar nog bijkomt is de brandstof en eventuele boetes.

Maak hem zoals jij hem wil

Je kunt jouw favoriete Opel model nog helemaal naar wens inrichten dankzij de verschillende opties die mogelijk zijn.

Opel private lease

Opel private lease aanbieding

Een auto leasen is waarschijnlijk ook iets voor jou. Denk bij een auto leasen niet alleen maar aan zakelijk. Private lease wordt in ons land steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen ervoor om voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto te rijden. Ook jij kunt dus kiezen voor private lease. Je huurt dan een auto voor een langere periode. Is private lease duur? Kijk maar eens op de website Privatelease-Aanbiedingen.nl. Waarschijnlijk kom je dan tot de ontdekking dat private lease niet duur is. Kun je profiteren van een aantrekkelijke private lease aanbieding? Dan is private lease waarschijnlijk goedkoper dan het zelf kopen van een auto. Kies je voor het leasen van een betrouwbare Opel? Op de reeds genoemde website vind je ongetwijfeld aantrekkelijke aanbiedingen.

De autofabrikant Opel

Opel was maar liefst achtentachtig jaar in handen van General Motors. Vanaf 2000 werd door deze Duitse autofabrikant geen winst meer gemaakt. Dat was reden voor General Motors om het bedrijf te verkopen. Sinds 2017 is het bedrijf onderdeel van de PSA Group. Tot deze Group behoren ook Peugot, Citroën en DS.

Succesvol tot en met de jaren 90

Opel bleef tot in de jaren negentig een succesvol bedrijf. Veel modellen werden een succes. Succesvolle modellen waren onder andere de Kadett (1962-1993), de Rekord (1953-1986), de Commodore (1967-1982) , de Ascona (1970-1988) en de Senator (1978-1993).

Opel in Nederland

Met de Kadett, de Corsa en de Astra was Opel lange tijd de onbetwiste marktleider in Nederland. De Kadett was zelfs jarenlang de meest verkochte auto in Nederland. De positie van marktleider heeft het bedrijf al lange tijd niet meer. Tegenwoordig levert Opel in Nederland onder andere de Adam, Corsa, Astra, Insignia, Zafira en de SUV’s Crossland X, Mokka X en Grandland X.

Leasen van een Opel Astra

Wil je voordelig een van de meest geliefde auto’s in Nederland en België leasen? Kijk dan op de website Privatelease-aanbiedingen.nl. Op deze website vind je een Opel Astra private lease aanbieding. Dit uitstekende model werd in 2008 gekozen tot auto van het jaar. Ook jij kunt deze auto leasen. De Opel Astra K, het nieuwste model, werd geïntroduceerd in 2015. Dit model is iets kleiner en compacter dan zijn voorgangers. Daarom kan dit model ook prima als stadsauto worden gebruikt. Het interieur van de auto is ruimer dan zijn voorgangers. Uiteraard is deze comfortabele auto voorzien van alle gemakken en moderne snufjes. Bij het ontwerpen van de auto was veiligheid een belangrijk onderwerp. Kiezen voor deze private lease aanbieding is dus kiezen voor een comfortabele en veilige auto.

Leasen van een Opel Karl

Voordelig een kleine auto leasen? Op de website Privatelease-aanbiedingen.nl vind je een Opel Karl private lease aanbieding. Ben je tevreden met een kleinere auto. Dan kun je overwegen om te kiezen voor de Opel Karl. Deze populaire auto heeft een flitsend en modern design. De auto is te herkennen als het kleinere broertje van de zeer bekende Corsa. Een bestuurder die onbedoeld de rijstrook verlaat wordt gewaarschuwd door de rijstrook assistent. Dit is een van de vele opties die het aantrekkelijk maken om deze auto met zijn moderne uiterlijk, zijn fraai vormgegeven interieur en zijn goede prestaties te leasen.