Opel Astra

Opel Astra private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Opel Astra

Opel Astra
Voordelen

Alles voor één prijs

Houdt jij niet van onverwachte kosten? Geen punt met Private Lease bij Opel. Je weet vooraf precies wat je per maand gaat betalen. Het enige dat daar nog bijkomt is de brandstof en eventuele boetes.

Maak hem zoals jij hem wil

Je kunt jouw favoriete Opel model nog helemaal naar wens inrichten dankzij de verschillende opties die mogelijk zijn.

Opel private lease

Opel Astra private lease aanbieding

De Opel Astra is al tijdenlang één van de meest geliefde auto’s in Nederland en België. Dat is ook te zien aan het aantal modellen dat er rond rijdt op de wegen. Een Opel Astra is een uitstekend model met alles erop en eraan. De laatste jaren zijn er ook steeds meer mensen die graag een Opel Astra willen rijden, maar deze liever niet kopen om verschillende redenen. Gelukkig is het ook mogelijk om een Astra te leasen. Je betaal op die wijze niet de aanschafkosten maar slechts een bepaald bedrag per maand waarvoor je in één keer alles hebt. Dankzij een Opel Astra private lease aanbieding is dit maandbedrag ook nog eens ongekend laag en kun je daar als leaser direct van profiteren!

Leasen van een auto

Een auto leasen gebeurde vroeger eigenlijk alleen maar door bedrijven. Als aanvulling op dit zakelijk leasen is ook private lease de laatste jaren erg populair geworden. Daarbij lease je als particulier een auto. Met de Opel Astra private lease aanbieding rijd je voor een vast bedrag per maand in een splinternieuw model met alles erop en eraan! Dat is wellicht één van de grootste voordelen van het leasen van een auto. Bovendien hoef je niet, zoals bij het kopen van een auto, een groot bedrag van je spaarrekening aan te spreken én neem je veel minder risico.
Dat laatste komt voornamelijk omdat het bedrag dat je per maand betaalt heel veel dekt. Je betaalt namelijk niet alleen maar om in de auto te rijden, maar ook voor heel veel bijkomende kosten. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan wegenbelasting, verzekeringen voor de auto en andere zaken als pechhulp en afschrijvingskosten. Zelfs kosten voor reparatie en onderhoud hoef je niet zelf te betalen en komen dus op rekening van de leasemaatschappij. Wel geldt er een bepaald eigen risico wanneer je door eigen schuld schade rijdt. Daarnaast dien je natuurlijk ook zelf te betalen voor de brandstof en eventuele boetes die je krijgt. Daardoor is de Opel Astra private lease aanbieding voordelig en zonder risico!

Opel Astra private lease aanbieding

Een Opel Astra private lease aanbieding kan overigens alsnog om veel verschillende auto’s gaan. Het gaat in alle gevallen om een compacte middenklasse auto. Er zijn echter heel veel verschillende uitvoeringen van dit model. Deze zijn grofweg onder te verdelen in de hatback, sedan en stationwagen. Deze zijn vervolgens weer in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo is er bij de meeste generaties een cabriovariant beschikbaar en kun je ook kiezen voor een sportieve uitvoering. Overigens is de Astra de meest succesvolle Opel aller tijden en gaat deze al tijdenlang succesvol de concurrentie aan met andere populaire merken uit dezelfde klasse zoals bijvoorbeeld de Volkswagen Golf en de Ford Focus.
In 2015 werd het nieuwste model van de Opel Astra geintroduceerd, de Opel Astra K.. Deze is iets kleiner en compacter dan eerdere modellen waardoor hij ook erg geschikt is om te gebruiken als stadsauto. Ondanks dat de auto in zijn geheel kleiner werd, is het interieur ruimer geworden. Dat en andere, voornamelijk moderne technische, veranderingen zorgde er voor dat de Opel Astra K in 2016 werd gekozen als de auto van het jaar. De Astra is uiteraard voorzien van alle gemakken en moderne snufjes zodat je comfortabel auto kunt rijden. Daarnaast is veiligheid een erg belangrijk onderwerp geweest bij het ontwerpen van de auto.

Profiteer van de aanbieding!

Natuurlijk kunt je bij tal van maatschappijen een Opel Astra leasen, aangezien het nu eenmaal een zeer populair model is. Een dergelijke Opel Astra private lease aanbieding ga je echter niet zo snel meer ergens anders vinden en daarom is het aan te raden om er snel van te profiteren nu het kan!