Private lease aanbieding 149 euro per maand

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Private lease aanbieding voor 149 euro per maand

Steeds vaker lijken mensen te kiezen voor private lease in plaats van zelf een auto te kopen. Dat is ook helemaal niet zo vreemd gezien de vele voordelen die private lease met zich mee brengt. Je hoeft bovendien niet eerst te sparen en je bent ook niet direct een grote som geld van je spaarrekening kwijt. Bovendien worden de aanbiedingen en acties steeds aantrekkelijker. Een private lease aanbieding van 149 euro lijkt voor sommige mensen misschien een utopie en in de praktijk onmogelijk. Toch is dat niet het geval. Het is namelijk mogelijk om voor dit extreem lage bedrag een auto privé te leasen waar je gedurende de looptijd van je contract in mag rijden! Wil je ook graag gebruik maken van een private lease aanbieding van 149 euro? Dan is dit de ultieme kans die je zeker niet mag laten lopen!

Private lease aanbieding 149 euro

Hoewel het haast onmogelijk lijkt om voor zo’n laag bedrag een auto te leasen, is het geen sprookje. Er zijn verschillende mogelijkheden om voor dit vaste lage bedrag per maand een auto te leasen. En aangezien je privé leaset, hoef je ook nog eens geen bijtelling te betalen. Dat is bij zakelijk leasen bijvoorbeeld wel het geval. Overigens is het door dergelijke zeer aantrekkelijke aanbiedingen ook niet zo vreemd dat er steeds meer mensen zijn die besluiten om helemaal geen auto te gaan kopen, maar om voortaan te gaan leasen. Er zijn zelfs mensen die hun eigen auto verkopen zodat ze daarna kunnen gaan leasen. Je moet namelijk wel heel goedkoop uit zijn en heel veel geluk hebben met je eigen auto qua schade en reparaties, wil je goedkoper uit zijn dan een private lease aanbieding van 149 euro.

Vrijwel alles inclusief

Het allergrootste voordeel van een auto private leasen is namelijk dat je precies weet waar je aan toe bent qua kosten. Het vaste bedrag dat je per maand betaalt, is namelijk inclusief heel veel kosten. In principe betaal je daarnaast eigenlijk alleen nog voor de brandstof, een bepaald eigen risico bij schade én verkeersboetes. Bij een private lease aanbieding van 149 euro heb je dus automatisch al betaald voor alle benodigde reparaties en onderhoud, maar ook voor andere kosten zoals pechhulp, verzekeringen en belasting. Je weet daardoor exact waar je per maand aan toe bent en je komt niet voor vervelende en onverwachte extra kosten te staan. Tenminste, zolang je niet bijvoorbeeld voortdurend te hard rijdt en daarvoor regelmatig boetes krijgt. Dat is echter iets dat je volledig zelf in de hand hebt.

Verschillende prijzen

Natuurlijk is de private lease aanbieding van 149 euro niet de enige prijs waarmee het mogelijk is om een auto te leasen. Je kunt namelijk ook voor een hoger bedrag leasen. Het verschil in het leasebedrag zit hem in verschillende aspecten. Allereerst hangt het vanzelfsprekend af van het model en het type auto die je wilt leasen. Duurdere auto’s zijn logischerwijs vaak ook duurder om te leasen. Daarnaast speelt ook de looptijd van je leasecontract een belangrijke rol in de prijs. Daarbij geldt over het algemeen: hoe langer de looptijd van je contract, hoe lager het maandbedrag zal zijn. Ten derde is ook de kilometerbundel een belangrijk onderscheid in de prijs. De prijs die je ziet zoals de private lease aanbieding van 149 euro gaat meestal uit van een standaard kilometerbundel. Voor
een gemiddelde rijder is dat vaak voldoende. Als je echter veel vaker en vooral langere afstanden rijdt, is het verstandig om een grotere kilometerbundel aan te schaffen. Dat is namelijk voordeliger dan de kilometers buiten je bundel los te betalen.

Voordelen

All-in prijs

Rijdt jouw favoriete auto voor een vast bedrag per maand. De enige bijkomende kosten zijn de kosten voor brandstof, boetes en eventuele wasbeurten.

Het goedkoopste maandbedrag

Een gloednieuwe auto voor maar €149,- per maand. Op deze manier heb je echt een top deal!

Private lease voor €149,-

Private lease aanbieding 149 euro per maand