Leaseplan

Leaseplan private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Private lease aanbieding Leaseplan

Lang niet iedereen koopt meer een eigen auto. Dat betekent niet dat het aantal auto’s dat in Nederland en België rijdt afneemt. Sterker nog: dat blijft alleen maar toenemen. Dat steeds minder mensen een auto kopen, komt voornamelijk doordat leasen steeds populairder wordt. Dat komt wellicht omdat het ook vele voordelen heeft. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van een geweldige private lease aanbieding bij Leaseplan. Daarbij kun je kiezen uit tal van verschillende auto’s. Bovendien heeft dat leasen heel veel verschillende voordelen. Welke dan precies en waarom je bij Leaseplan voordelig uit bent? Dat bespreken we hieronder.

Niet overal hetzelfde

De ene leasemaatschappij is natuurlijk de andere niet. Een private lease aanbieding van Leaseplan is bijvoorbeeld stukken voordeliger dan bij veel andere maatschappijen. Maar komen die grote verschillen dan eigenlijk vandaan? Allereerst kan het verschil in prijs te maken hebben met de wijze waarom de auto’s worden ingekocht. Als een leasemaatschappij de auto’s goedkoper kan inkopen, is het natuurlijk logisch dat deze ook tegen een lagere prijs verhuurd kunnen worden. Verder verschilt de prijs natuurlijk ook per auto. Wanneer een auto een stuk duurder is, is het leasen van deze auto ook een stuk duurder. Tot slot hangt de prijs gedeeltelijk af van de voorwaarden van het leasecontract.

Voordelen van Leaseplan

De voorwaarden van Leaseplan zijn in ieder geval meer dan uitstekend te noemen waardoor het nog aantrekkelijker is om gebruik te maken van een private lease aanbieding van Leaseplan. Je betaal een vaste lage prijs per maand en dat is inclusief heel veel extra service. Zo hoef je geen geld te betalen voor reparaties en onderhoud aan de auto inclusief de banden. Daarnaast betaal je met dit maandbedrag ook automatisch voor de WA verzekering en cascodekking. Wanneer er eventueel schade ontstaat wordt dit op kosten van Leaseplan hersteld, hetzelfde geldt overigens voor glasreparatie. Natuurlijk kan het ook altijd gebeuren dat je met de auto pech krijgt en aan de kant van de weg staat. Dat kan een flink kostenplaatje worden. Ook dat is echter met de maandelijkse bijdrage betaald, niet alleen in Nederland maar in heel Europa! Verder wordt de wegenbelasting ervan betaald en hoef je als leaser ook geen afleveringskosten en verwijderingsbijdrage te betalen. Als klapper op de vuurpijl wordt de auto die je kiest bij de private lease aanbieding van Leaseplan ook nog eens met een volle tank afgeleverd.

Kies die auto die jij wil

Het grote voordeel van Leaseplan is dat dit een relatief grote leasemaatschappij is. Dat heeft tot gevolg dat er een ruim assortiment aan auto’s beschikbaar is. Daardoor kun jij weer de auto kiezen die het beste bij je past. Want zeg nu zelf: iedereen droomt weer van een andere auto. Kies de auto van je dromen, sluit een leasecontract af en voor je het weet rijd je in deze auto. Je kunt bovendien ook kiezen voor een auto die het beste bij je huidige situatie past. Sommige mensen leggen bijvoorbeeld grote afstanden met de auto af doordat ze een flink eind moeten rijden naar hun werk. Het is begrijpelijk dat je in dat geval voor een andere auto kiest dan wanneer je de auto vrijwel alleen in de stad gebruikt. En als je alleen bent, heb je uiteraard ook een andere auto nodig dan wanneer je een gezin hebt.

Profiteer vandaag nog!

De situatie én je eigen voorkeur bepalen dus voor welke auto je gaat bij Leaseplan. Je aanvraag wordt in ieder geval erg snel in behandeling genomen waardoor je ook direct weet waar je aan toe bent. Daardoor is het mogelijk om binnen enkele dagen al te profiteren van een private lease aanbieding van Leaseplan.

Private lease aanbieding MediaMarkt

Bij Mediamarkt kun je werkelijk voor alles terecht wat je kunt bedenken. Natuurlijk vormen allerhande media apparaten het belangrijkste onderdeel van het assortiment. In de loop der tijd is het aanbod echter ook flink uitgebreid. Zo kijkt niemand er meer van op dat er allerhande huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, wasmachines en drogers bij MediaMarkt worden verkocht. Incidenteel worden er zelfs geweldige aanbiedingen gedaan op andere gebieden zoals een zeer voordelige vakantie. Of wat dacht je van een private lease aanbieding bij MediaMarkt? Je leest het goed: het is regelmatig mogelijk om tegen een zeer voordelig tarief een auto te leasen via MediaMarkt!

Leasen van een auto

Voordat je kunt bepalen of een private lease aanbieding van MediaMarkt iets voor jou is, is het wellicht verstandig om goed te kijken wat private lease precies is. Dat is namelijk niet iets wat al tientallen jaren bestaat. Vroeger kon je eigenlijk alleen een auto kopen wanneer je daar genoeg geld voor had. Je moest deze in één keer betalen. Wanneer je geluk had, kon je er ook voor kiezen om in termijnen te betalen. Het duurde echter niet al te lang voordat het leasen begon. Daarbij huur je in principe de auto voor een bepaalde tijd. Je stelt daarvoor ook een huurcontract op, dat ook wel leasecontract wordt genoemd. In eerste instantie was dit leasen overigens alleen mogelijk voor bedrijven. Na verloop van tijd ging dat echter zo goed dat men op het idee kwam om het ook mogelijk te maken voor particulieren. Dat werd dan ook private lease genoemd en is vandaag de dag nog steeds ontzettend populair.

Voordelen

All-in prijs

Rijdt jouw favoriete auto voor een vast bedrag per maand. De enige bijkomende kosten zijn de kosten voor brandstof, boetes en eventuele wasbeurten.

Breed assortiment

Vindt jouw favoriete merk en model in het ruime assortiment van Leaseplan! 

Leaseplan private lease