Private lease aanbieding Leaseplan

Lang niet iedereen koopt meer een eigen auto. Dat betekent niet dat het aantal auto’s dat in Nederland en België rijdt afneemt. Sterker nog: dat blijft alleen maar toenemen. Dat steeds minder mensen een auto kopen, komt voornamelijk doordat leasen steeds populairder wordt. Dat komt wellicht omdat het ook vele voordelen heeft. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van een geweldige private lease aanbieding bij Leaseplan. Daarbij kun je kiezen uit tal van verschillende auto’s. Bovendien heeft dat leasen heel veel verschillende voordelen. Welke dan precies en waarom je bij Leaseplan voordelig uit bent? Dat bespreken we hieronder.

Niet overal hetzelfde

De ene leasemaatschappij is natuurlijk de andere niet. Een private lease aanbieding van Leaseplan is bijvoorbeeld stukken voordeliger dan bij veel andere maatschappijen. Maar komen die grote verschillen dan eigenlijk vandaan? Allereerst kan het verschil in prijs te maken hebben met de wijze waarom de auto’s worden ingekocht. Als een leasemaatschappij de auto’s goedkoper kan inkopen, is het natuurlijk logisch dat deze ook tegen een lagere prijs verhuurd kunnen worden. Verder verschilt de prijs natuurlijk ook per auto. Wanneer een auto een stuk duurder is, is het leasen van deze auto ook een stuk duurder. Tot slot hangt de prijs gedeeltelijk af van de voorwaarden van het leasecontract.

Voordelen van Leaseplan

leaseplan private lease aanbiedingDe voorwaarden van Leaseplan zijn in ieder geval meer dan uitstekend te noemen waardoor het nog aantrekkelijker is om gebruik te maken van een private lease aanbieding van Leaseplan. Je betaal een vaste lage prijs per maand en dat is inclusief heel veel extra service. Zo hoef je geen geld te betalen voor reparaties en onderhoud aan de auto inclusief de banden. Daarnaast betaal je met dit maandbedrag ook automatisch voor de WA verzekering en cascodekking. Wanneer er eventueel schade ontstaat wordt dit op kosten van Leaseplan hersteld, hetzelfde geldt overigens voor glasreparatie. Natuurlijk kan het ook altijd gebeuren dat je met de auto pech krijgt en aan de kant van de weg staat. Dat kan een flink kostenplaatje worden. Ook dat is echter met de maandelijkse bijdrage betaald, niet alleen in Nederland maar in heel Europa! Verder wordt de wegenbelasting ervan betaald en hoef je als leaser ook geen afleveringskosten en verwijderingsbijdrage te betalen. Als klapper op de vuurpijl wordt de auto die je kiest bij de private lease aanbieding van Leaseplan ook nog eens met een volle tank afgeleverd.

Kies die auto die jij wil

Het grote voordeel van Leaseplan is dat dit een relatief grote leasemaatschappij is. Dat heeft tot gevolg dat er een ruim assortiment aan auto’s beschikbaar is. Daardoor kun jij weer de auto kiezen die het beste bij je past. Want zeg nu zelf: iedereen droomt weer van een andere auto. Kies de auto van je dromen, sluit een leasecontract af en voor je het weet rijd je in deze auto. Je kunt bovendien ook kiezen voor een auto die het beste bij je huidige situatie past. Sommige mensen leggen bijvoorbeeld grote afstanden met de auto af doordat ze een flink eind moeten rijden naar hun werk. Het is begrijpelijk dat je in dat geval voor een andere auto kiest dan wanneer je de auto vrijwel alleen in de stad gebruikt. En als je alleen bent, heb je uiteraard ook een andere auto nodig dan wanneer je een gezin hebt.

Profiteer vandaag nog!

De situatie én je eigen voorkeur bepalen dus voor welke auto je gaat bij Leaseplan. Je aanvraag wordt in ieder geval erg snel in behandeling genomen waardoor je ook direct weet waar je aan toe bent. Daardoor is het mogelijk om binnen enkele dagen al te profiteren van een private lease aanbieding van Leaseplan.