MediaMarkt

MediaMarkt private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Private lease aanbieding MediaMarkt

Eigenlijk is het leasen van auto min of meer hetzelfde als een auto huren. Je doet dit alleen voor minimaal een jaar en tekent daarvoor een contract met het bedrijf dat de auto aan je leaset. Je betaalt iedere maand een vast bedrag. Hoe hoog dat bedrag is, hangt af van welke auto je kiest, de looptijd van het contract én welke ander voorwaarden er zijn. Het allergrootste voordeel van leasen is dat je veel minder kans hebt dat je te maken krijgt met onverwachte kosten. De maandelijkse bijdrage die je betaalt, is namelijk inclusief heel veel kosten waar je anders natuurlijk zelf voor op zou draaien.
Je hoeft bijvoorbeeld helemaal niets te betalen voor het onderhoud en eventuele reparaties van je auto. Ook kosten als belastingen en verzekeringen zijn vaak inbegrepen bij de maandelijkse prijs die je betaalt. Overigens kan dit per private lease aanbieding verschillen, dus het is verstandig om jezelf vooraf hierover goed te laten informeren. De private lease aanbieding waar MediaMarkt regelmatig mee komt is zonder twijfel één van de meest voordelige en scherpe aanbiedingen.

Private lease aanbieding Mediamarkt

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende leasemaatschappijen die voortdurend bezig zijn met het maken van scherpe aanbiedingen voor haar klanten. Een private lease aanbieding bij Mediamarkt komt veel minder vaak voor en toch zijn deze aanbiedingen vaak ontzettend scherp en kun je daar dan ook optimaal van profiteren als je op zoek bent naar een auto om te leasen. Wel moet daarbij gezegd worden dat je niet direct de keuze hebt uit heel veel verschillende modellen zodat je de auto van je dromen kunt kiezen. In principe kiest MediaMarkt er meestal voor om één bepaald model auto tegelijk aan te bieden om te leasen. Daar kan echter ook zomaar verandering in komen. Het is daarom altijd verstandig om een private lease aanbieding van MediaMarkt altijd even te bekijken. Wellicht kun je tegen een zeer aantrekkelijke prijs een paar jaar in je droomauto rijden!

Voordelen

All-in prijs

Rijdt jouw favoriete auto voor een vast bedrag per maand. De enige bijkomende kosten zijn de kosten voor brandstof, boetes en eventuele wasbeurten.

Breed assortiment

Vindt jouw favoriete merk en model in het ruime assortiment van MediaMarkt 

Leaseplan private lease

Private Lease aanbieding MediaMarkt