Seat

SEAT Private Lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Seat Mii

Seat Mii
Seat Ibiza
Seat Arona

Seat Arona
Seat Ateca

Seat Ateca
Seat Leon

Seat Leon
Voordelen

Scherpe all-in prijs

Dankzij de scherpe all-in prijs, weet je precies waar je aan toe bent. Je bestelt gemakkelijk online en de auto wordt bezorgt waar je maar wilt. Het leasen van een auto is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Kilometers die je niet rijdt? Dan krijg je geld terug.

Is het kilometerpakket dat je hebt gekozen te groot en houdt je kilometers over? Geen paniek, je krijgt dan geld terug voor de kilometers die je niet gereden hebt.

Makkelijk opzegbaar

Het fijne van SEAT is dat je ook gemakkelijk van je contract af kunt als je door persoonlijke omstandigheden niet meer kunt betalen. Denk hierbij aan een scheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid.

Seat Private Lease

Een Seat private lease aanbieding biedt mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden wanneer je naar de Seat private lease aanbieding gaat kijken. Een Seat is namelijk voor iedereen weggelegd, doordat er voor iedere wens een geschikt model te vinden is. Wanneer je naar de beste aanbieding op zoek bent, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een vast bedrag per maand kun je al een auto voor de deur hebben. Daarbij geniet je van veel voordelen ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe auto. Het enige wat je er nog voor hoeft te doen is jouw wensen doorgeven. Je ziet dan in een oogopslag wat jij per maand gaat betalen voor een nieuwe Seat.

Met een Seat private lease aanbieding kom je verder

We hebben onze auto altijd om van A naar B te komen. Ook gebruiksgemak speelt een grote rol bij het uitzoeken van een nieuw vervoersmiddel. Zo heb je modellen die goed genoeg zijn voor de wekelijkse boodschappen, maar ook de meest zuinige modellen om langere autoritten mee te kunnen maken. Wanneer je vaak op de weg te vinden bent, kan leasen een goede uitkomst bieden ten opzichte van een auto kopen. We vragen hier slechts een laag bedrag per maand voor, waarna vrijwel alle kosten zijn gedekt. De wegenbelasting en verzekeringen zitten namelijk bij de prijs inbegrepen en ook naar het onderhoud heb jij geen omkijken meer.

De voordelen van leasen

Naast de kosten die wegblijven iedere maand zijn er nog meer voordelen te behalen aan het leasen van een nieuwe Seat. Een Seat private lease aanbieding geeft jou namelijk ook toegang tot de verschillende bedrijven van het merk. Het merk staat bekend om betrouwbare auto’s die jarenlang meegaan, waarbij je ook meerdere uitvoeringen terug kunt gaan vinden. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Seat Ibiza. Het is een compact voertuig dat sinds 1984 op de weg te vinden is. De Seat Leon is een iets groter model, maar met net zoveel mogelijkheden als de Ibiza. Beide auto’s kunnen jou van A naar B brengen, zonder onderweg te hoeven stoppen.

Veel modellen in ons assortiment

Naast de Ibiza en Leon kun je een Seat private lease aanbieding ook terugvinden bij de Seat Mii, Seat Arona en Seat Ateca. Je bepaalt hierdoor altijd hoe groot jouw auto mag zijn en welke knoppen erin te vinden zijn. De een is immers uitgebreider uitgerust dan de andere. Of je nu vertrouwd op veel eenvoud of juist iedere instelling wilt kunnen plaatsen tijdens het rijden, bij ons ben je verzekerd van het voertuig aan de hand van jouw wensen. Tevens wordt het onderhoud jaarlijks voor jou uitgevoerd. Ook hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Gedurende jouw contract hoef je daarom alleen nog maar te betalen voor de benzine die je verrijdt. Dit maakt het direct een stuk voordeliger.

Het aanvragen van de leasecontracten

Wanneer je het geschikte model hebt gevonden is een leasecontract snel aangevraagd. Hiervoor hoef je namelijk alleen maar contact met ons op te nemen. Je geeft de auto naar keuze op en jouw gegevens, waarna je de maandelijkse kosten onder ogen krijgt. Daarbij zit geen addertje onder het gras. De kosten die je ziet, zijn ook de kosten die je gedurende het contract gaat betalen. De scherpste Seat private lease aanbieding is hierdoor binnen handbereik. Bepaal daarbij ook direct hoe lang je de auto wilt leasen. Aan het einde van het contract kun je de auto weer inleveren, waarna je eventueel voor een nieuwer model kunt gaan.

Het aantal kilometers dat je kunt rijden

Bij het profiteren van een Seat private lease aanbieding is het wel goed om te bekijken hoeveel kilometers hierbij zitten. In feite lijkt dit op jouw telefoonabonnement. Zolang je binnen het aantal kilometers per jaar blijft, is er niets aan de hand. Wanneer je hier overheen gaat, betaal je een klein bedrag per maand extra. Je hoeft echter nooit de auto te laten staan. De kilometers zijn eenvoudig bij te kopen, waardoor je hoge kosten aan het einde van jouw contract voorkomt. Ook hierbij heb je dus alles zelf in de hand. Bekijk daarom altijd goed welk contract je aangaat en wat de voorwaarden zijn.

De laatste voorwaarden

Per contract worden er een aantal voorwaarden gegeven. De Seat private lease aanbieding kent bijvoorbeeld voorwaarden over het aantal kilometers en de zaken die bij het contract inbegrepen zijn. Over het algemeen kun je ervan uit gaan dat het onderhoud kostenvrij is. Echter geldt dit niet voor schade die door jou zelf toegebracht is. Roekeloos rijgedrag is daarom sterk af te raden. Naast jouw maandelijkse kosten komt er dan immers een grote kostenpost bij, die je eenvoudig had kunnen voorkomen. Rijd je volgens de regels en houd je je aan de voorwaarden, dan is het alleen nog maar genieten van jouw nieuwe auto.