Smart

Smart Private Lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Smart Electric
LOREM IPSUMAS

All-in aanbieding

Dankzij Private Lease worden dingen als belasting, onderhoud en verzekeringen voor je geregeld, zodat jij gewoon kunt autorijden.

Minder kilometers gemaakt?

Het kan voorkomen dat je minder kilometers maakt dan dat er gereden mogen worden. In dat geval krijg je in de meeste gevallen gewoon geld terug voor de kilometers die niet gereden zijn.

stel de auto samen naar eigen wens

Het is mogelijk om verschillende opties te kiezen om de gekozen auto helemaal naar wens te maken. Zo weet je zeker dat je auto aan alle eisen voldoet.

Excepteur sınt

Ontdek jouw Smart private lease aanbieding

Wil je geen auto kopen, maar wel genieten van een nieuw voertuig voor de deur? Kijk dan eens naar een Smart private lease aanbieding. Het leasen van een auto kan jou namelijk hoge kosten besparen, terwijl je wel in het model naar keuze kunt rijden. Je hebt de nieuwste voertuigen voor de deur staan, zonder jouw spaarrekening te hoeven gebruiken voor de aankoop. Het kan daarom de beste oplossing zijn voor veel gezinnen om tot leasen over te gaan. Je bespaart jezelf er veel kosten mee en bent verzekerd van een goedwerkende auto waar je vrijwel geen omkijken meer naar hebt.

De Smart private lease aanbieding biedt uitkomsten

Een Smart private lease aanbieding is de oplossing voor wanneer je geen groot bedrag in een keer uit wilt geven aan een auto. Het leasen kun je zien als huren, maar dan voor privégebruik en een langere periode. Met slechts een vast bedrag per maand heb je zolang jouw contract duurt de auto voor de deur staan en kun je er in principe alles mee doen. Je hoeft namelijk alleen maar op te letten dat je niet over het maximale aantal kilometers per jaar uit komt. Wanneer je hier rekening mee houdt, is het zorgeloos genieten van jouw nieuwe auto.

De maandlasten verder uitgelegd

Je betaalt dus een vast bedrag per maand bij een Smart private lease aanbieding. Echter kun je ervan uit gaan dat een groot deel van de vaste lasten van een auto hiermee gedekt zijn. Wanneer je de auto voor de deur hebt staan, hoef je namelijk geen rekening meer te houden met kosten voor de wegenbelasting en verzekeringen. Ook heb je pechhulp tot jouw beschikking, waarbij onderhoud en reparaties inbegrepen zitten. Alleen wanneer je zelf schade toebrengt aan de auto door onrechtmatig gebruik, worden de kosten op jou verhaald. De hoge kostenposten zijn dus altijd verzekerd.

Wat betaal je dan wel?

Een Smart private lease aanbieding dekt de meest voorkomende kosten bij een auto. Echter zijn er ook bepaalde kosten die wel voor jouw rekening komen. Zo moet je zelf zorgen dat er voldoende brandstof in de auto zit. De tankkosten komen daarom wel altijd op jouw rekening. Tevens wordt schade door jouw toedoen ook op jou verhaald. Ook moet je goed opletten wat betreft het aantal kilometers. Je kunt verschillende pakketten hiervoor aanschaffen, waardoor je niet met onverwachte kosten komt te zitten aan het einde van het contract. Wel kun je op deze manier naar hartenlust rijden door het hele land of zelfs op vakantie gaan.

Meerdere modellen te verkrijgen

Een Smart private lease aanbieding komt niet alleen voor een bepaald model. Dit merk kent namelijk meerdere modellen, waardoor je een auto kunt vinden die volledig bij het gezin aansluit. Zo kun je gaan kijken naar de Smart Forfour. Dit is het grote broertje van de Fortwo, waardoor je twee extra stoelen achterin krijgt en jouw gezin eenvoudiger rond kunt rijden. Tevens is dit een zuinige auto. Veel extra kosten ga je dus niet krijgen. Wanneer je elektrisch wilt gaan rijden, dan kun je kiezen voor de Smart Electric. Voldoende mogelijkheden, zonder al te hoge kosten voor het leasen van het voertuig.

De grootste voordelen van leasen

Nu je weet welke mogelijkheden er zijn en welke kosten er gedekt worden, kun je ook nog gaan kijken naar de andere voordelen van een Smart private lease aanbieding. Als eerste ben je altijd het goedkoopste uit wanneer je de auto gaat leasen in plaats van aanschaffen. Tenminste, je maandlasten blijven gelijk en je hoeft geen groot bedrag in een keer te betalen. Doordat je altijd een model naar keuze aan kunt schaffen heb je ook te allen tijde een auto die aan jouw verwachtingen kan voldoen. Tevens ben je voor een langere tijd verzekerd van een eigen auto. Je kunt namelijk al contracten krijgen vanaf een jaar.

Vraag jouw eigen contract aan

Het profiteren van een Smart private lease aanbieding is eenvoudig. Je hoeft hiervoor namelijk alleen maar een contract aan te vragen. Wanneer je een model hebt uitgekozen kun je gaan kijken naar de contractduur en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Daarna zie je in een oogopslag welke maandbedragen hierbij gaan horen. Ook zie je direct welke voorwaarden eraan verbonden zitten. Het is van belang dat je deze goed doorneemt, zodat je weet voor wat jouw nieuwe auto verzekerd is en hoe je contact op kunt nemen in geval van vragen of problemen.

Zoals je ziet is het heel eenvoudig om een Smart private lease aanbieding aan te nemen. Alle voordelen voor jezelf op een rijtje zetten toont immers aan dat je hiermee altijd het beste uit bent. En je zit niet aan verschillende huurauto’s vast, maar kunt jarenlang in jouw eigen voertuig rondrijden totdat het tijd is om deze weer in te leveren.