Volkswagen

Volkswagen private lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Voordelen

Scherpe all-in prijs

Naast de scherpe prijzen die standaard op de verschillende Volkswagen modellen zit, profiteer je van extra scherpe tarieven op voorraadmodellen.

Stel je auto zelf samen

De basismodellen kun je helemaal naar wens samenstellen en uitbreiden zoals jij dat wil. Op deze manier creëer je jouw droomauto!

Kostenloos beëindigen van contract

In sommige gevallen kun je kosteloos het private lease contact beëindigen. Dit kan bijvoorbeeld als je plotseling werkeloos wordt.

Volkswagen private lease

Het nieuwste model met een Volkswagen private lease aanbieding

Ben je op zoek naar de beste Volkswagen private lease aanbieding? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende modellen, waarbij je verzekerd bent van de laagste prijs. Hiervoor hoef je alleen maar een aantal keuzes te maken, zodat je ervoor kunt zorgen dat het voertuig volledig naar wens is. Onderstaande informatie geeft jou daarom alles wat je nodig hebt om deze keuze te kunnen maken en laat jou tevens zien welke voordelen je eraan kunt behalen. Lees daarom snel verder.

Altijd gemakken met de Volkswagen private lease aanbieding

Een Volkswagen private lease aanbieding is er voor iedereen. Met slechts een laag maandbedrag kun je namelijk de nieuwste modellen in huis halen, zonder dat je hier al jouw spaargeld voor hoeft te gebruiken. Een nieuwe auto is immers niet goedkoop, maar wel in het geval van leasen. Tevens ben je van alle gemakken voorzien. De auto is volledig ingericht en brengt jou te allen tijde van A naar B. Mocht je toch een keer met pech langs de weg staan, dan komt de pechhulp jouw kant op. Je zult daarom geen vertragingen oplopen tijdens al jouw reizen.

Verzekerd de weg op gaan met jouw auto

Voordat je de Volkswagen private lease aanbieding aangaat, ben je van meer gemakken voorzien dan alleen pechhulp. Het maandbedrag bevat namelijk niet alleen de auto, maar ook de wegenbelasting en verzekeringen. Je kunt daarom direct de weg op wanneer de auto voor de deur staat. Deze twee zaken kunnen normaal gesproken weer een extra groot bedrag opleveren, wat bovenop de nieuwprijs van de wagen komt. Door deze te dekken met het leasen van ene auto kun je uiteindelijk alleen maar genieten van het geld dat je overhoudt.

Onderhoud en reparaties uitgevoerd

Bij een auto hoort ook het nodige onderhoud. Zonder een Volkswagen private lease aanbieding kun je hier al gauw veel geld aan kwijt zijn. Vaak blijkt er toch iets kapot te zijn, wat direct een hoge kostenpost oplevert. Met het leasen van een auto wordt dit voor jou betaalt. Iedere reparatie is daarom direct gedekt, doordat je hier indirect al voor betaalt met de maandelijkse lasten. Je hebt er hier dus vrijwel geen omkijken meer naar. Het enige waar jij nog voor betaalt, is de benzine. Zo blijf je altijd op de weg.

De verschillende modellen in het assortiment

Als je gaat kijken naar een Volkswagen private lease aanbieding merk je al gauw dat je meerdere keuzes hebt. Er zijn namelijk ook meerdere modellen terug te vinden in het assortiment. Ieder model heeft zijn eigen voor- en nadelen en kan ook voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Als je de auto gebruikt voor de wekelijkse boodschappen, dan heb je aan een Volkswagen Up of Volkswagen Polo al voldoende. De gezinnen hebben meer baat bij de Volkswagen Golf, omdat deze ook in een station uitvoering komt. De grootste gezinnen kunnen weer terecht bij de Volkswagen T-Roc.

Het aangaan van een contract

Je kunt dus altijd eerst kijken naar de modellen die bij jouw gezin passen. Daarna ga je over tot de andere onderdelen van het contract. Je moet namelijk ook gaan kijken naar het aantal kilometers. Als je jouw auto slechts voor boodschappen en enkele kleine ritjes gebruikt, dan hoef je geen grote bundel voor de kilometers. Wanneer je het voertuig ook zakelijk gebruikt en meerdere autovakanties op de planning hebt staan kan een grotere bundel juist weer wel beter zijn. Je voorkomt hiermee hoge kosten aan het einde van jouw contract. Wel kun je de bundel altijd aanpassen.

De looptijd van het contract

Ook kun je bij een Volkswagen private lease aanbieding gaan kijken naar de looptijd van het contract. Hier kun je namelijk ook veel over te zeggen hebben. Als je jaarlijks een nieuwe auto wilt hebben moet je ervoor zorgen dat je slechts een jaarcontract aangaat. Je kunt de maandlasten ook lager houden door de looptijd langer te maken. Bij veel auto’s kun je tot wel vijf jaar een auto in het bezit hebben, waardoor je de komende tijd niet meer naar een nieuwe auto uit hoeft te kijken. Je bepaalt het daarbij helemaal zelf.

Loop geen risico’s meer

Een Volkswagen private lease aanbieding is er voor iedereen. Het is daarom een slimme keuze om de mogelijkheden hiervoor op een rijtje te zetten. Zo zorg je ervoor dat jouw gezin nooit meer zonder een auto komt te zitten en hoef je ook de risico’s van een tweedehandsauto of het uitgeven van een groot geldbedrag te ervaren. Het enige wat je alleen nog maar hoeft te doen is een goede keuze te maken en het contract af te sluiten. Uiteindelijk ga je er alleen maar profijt van hebben en ben je niet veel geld kwijt.