Volvo

Volvo Private Lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Volvo V40

Volvo V40
Volvo XC40

Volvo XC40
Voordelen

All-in samengesteld

Bij een Volvo die je private leased, krijg je standaard een all-risk verzekering, is de wegenbelasting inbegrepen en valt onderhoud, reparatie en vervangend vervoer binnen het leasecontract.

24/7 pechhulp

Altijd met een gerust gevoel de weg op dankzij de Volvo Assistance, een extra service van Volvo. Deze extra service biedt hulp bij pech onderweg in Nederland en verschillende Europese landen.

Geen onverwachte kosten

Je weet precies waar je aan toe bent. Zowel de afleveringskosten en de verwijderingsbijdrage zijn allebei standaard inbegrepen in het leasetarief.

Volvo Private lease

Ga voor jouw eigen Volvo private lease aanbieding

Ga jij voor een Volvo private lease aanbieding of kies je er toch voor om de auto direct aan te schaffen? Voor het leasen van een nieuwe auto kun je het beste bij ons terecht. Wij hebben veel verschillende modellen voor de meest uiteenlopende gezinnen beschikbaar. Hierdoor heb je altijd een model voor de deur staan waarmee je vooruit kunt. Om het verschil tussen leasen en kopen te zien moet je ook weten wat het leasen precies inhoudt. Tevens is het belangrijk om de voordelen voor jezelf op een rijtje te zetten. Onderstaande informatie helpt jou hierbij.

De Volvo private lease aanbieding biedt uitkomsten

Een auto leasen geeft jou de gelegenheid om voor een laag bedrag per maand een auto voor de deur te hebben staan. Met een Volvo private lease aanbieding kun je namelijk met een vast bedrag jouw auto afkopen. Je bent hierdoor geen eigenaar van de wagen, maar hebt er toch jarenlang plezier van. Hierdoor hoef je niet aan jouw spaarrekening te zitten als jouw oude auto kapotgaat, maar hoef je alleen maar een van de modellen uit te zoeken bij een dealer. Zo betaal je de auto helemaal af en kun je aan het einde van het contract de auto weer inleveren.

Altijd een model bij jouw situatie

Er zijn daarom altijd veel modellen terug te vinden bij een Volvo private lease aanbieding. Een van de modellen waar je naar kunt gaan kijken is de Volvo V 40. Deze compacte hatchback is groot genoeg voor de gemiddelde gezinnen en zal jou ook veel benzinekosten besparen. Zuinig rijden is namelijk waar deze wagen bekend om staat. Ook de Volvo XC40 behoort tot de mogelijkheden. Deze SUV is ideaal voor de grote gezinnen die langere ritten voor ogen hebben. Bekijk daarom goed welk model jij nodig hebt voor jouw gezin.

De gedekte kosten bij leasen

De Volvo private lease aanbieding geeft jou meer dan alleen een goed model. Je hebt namelijk te maken met een vast maandbedrag om de auto af te betalen, maar dit dekt meer dan alleen de auto. Vanaf het moment dat je het contract ondertekend hebt, hoef je namelijk ook de wegenbelasting en verzekeringen niet meer te regelen. Ook pechhulp, onderhoud en reparaties zijn gedekt. Wanneer er iets kapotgaat, hoef je zelf niet te betalen. Tenminste, als het niet door jouw eigen toedoen is.

Niet geheel gratis de weg op

Ondanks dat de Volvo private lease aanbieding veel kosten voor jou dekt, zijn er ook nog een aantal kostenposten waar je rekening mee moet gaan houden. Als eerste heb je de brandstof. Een auto kan niet rijden zonder brandstof, waardoor je regelmatig moet gaan tanken. Deze kosten komen bij jouzelf te liggen. Een zuinige auto kan daarom van belang zijn om kosten te besparen. Ook krijg je extra kosten wanneer je over het maximale aantal kilometers heen gaat. Bekijk daarom altijd goed welke voorwaarden er aan het contract verbonden zijn, zodat je deze hoge kosten kunt voorkomen.

Sluit jouw contract af

Voor het aangaan van een Volvo private lease aanbieding moet je alle opties goed op een rij gezet hebben. Zo kun je namelijk ook het juiste contract afsluiten. Wanneer je het model hebt gevonden dat bij jouw huishouden past, ga je het aantal kilometers bekijken en kun je de voorwaarden doornemen. Deze voorwaarden heb je nodig om geen onverwachte kosten te krijgen. Lees daarom altijd eerst alles na voordat je daadwerkelijk de auto aanschaft. Je voorkomt jezelf hiermee veel ellende en onnodige uitgaven. Ook moet je de nodige informatie doorgeven aan de dealer om het contract in orde te maken.

De auto aan huis krijgen

Een Volvo private lease aanbieding gaat vaak gepaard met het gratis aan huis leveren van jouw auto. Je hoeft daarom niet richting de dealer om het voertuig in handen te krijgen. Echter kun je dit altijd zelf bepalen. Wanneer jij de auto liever ophaalt, is dat uiteraard ook geen probleem. Je zult in geen geval kosten in rekening krijgen voor de service die geleverd wordt. Zo betaal je alleen voor de zaken die er echt toe doen en waarmee je weer jarenlang vooruit kunt.

Jarenlang plezier hebben van jouw auto

Je kunt jarenlang met een Volvo private lease aanbieding doen. Je hebt immers zelf een bepaalde looptijd voor het contract afgesproken. Aan het einde van het contract kun je de auto weer inleveren en naar een nieuwe wagen op zoek gaan. Zo bekijk je iedere keer weer welke auto op dat moment het beste bij jouw gezin gaat passen. Met het leasen van een auto zorg je er in ieder geval voor dat je nooit meer zonder auto komt te zitten voor de dagelijkse werkzaamheden en kom je altijd op een veilige manier van A naar B. Ga daarom vandaag nog op zoek naar jouw nieuwe auto.