Volvo V40

Volvo V40 Private Lease aanbieding

U

STAP 1

Kies model

Bepaal waarvoor je jouw nieuwe  auto nodig hebt en kies vervolgens het merk en het model dat bij jou past.

l

STAP 2

Kies opties

Kies uit verschillende opties om de auto helemaal naar wens te maken. Denk aan kleur, interieur en meer.

STAP 3

Sluit contract af

Kies tussen verschillende aanbieders die jouw nieuwe auto aanbieden. Voorwaarden kunnen verschillen.

Volvo V40

Volvo V40
Voordelen

All-in samengesteld

Bij een Volvo die je private leased, krijg je standaard een all-risk verzekering, is de wegenbelasting inbegrepen en valt onderhoud, reparatie en vervangend vervoer binnen het leasecontract.

24/7 pechhulp

Altijd met een gerust gevoel de weg op dankzij de Volvo Assistance, een extra service van Volvo. Deze extra service biedt hulp bij pech onderweg in Nederland en verschillende Europese landen.

Geen onverwachte kosten

Je weet precies waar je aan toe bent. Zowel de afleveringskosten en de verwijderingsbijdrage zijn allebei standaard inbegrepen in het leasetarief.

Volvo Private lease

Volvo V40 private lease aanbieding

Volvo staat niet alleen bekend als een zeer degelijk merk ook als één van de meest veilige automerken. Daarom zijn er ook heel veel mensen die graag in een Volvo rijden. Onder andere de Volvo V40 is een zeer populair model die we steeds vaker op de wegen tegenkomen. Dat heeft wellicht ook te maken met het feit dat dit een zeer veelzijdig model is waar je in principe alle kanten mee uit kunt. De Volvo V40 private lease aanbieding vindt dan ook gretig aftrek onder mensen die besluiten dat ze het liefst willen gaan leasen. Alles te weten komen over het leasen van deze auto én de auto zelf? Lees dan snel verder.

Leasen van een auto

Wanneer je vroeger een auto wilde, moest je die kopen. Natuurlijk is lang niet iedereen in staat om een auto te kopen. Je hebt er simpelweg niet direct zo’n grote hoeveelheid geld voor of je wil je spaarrekening niet aanspreken omdat je die bijvoorbeeld voor noodgevallen wil houden. Private lease lijkt vandaag de dag de ideale oplossing voor dat probleem. Wellicht is juist daardoor de Volvo V40 private lease aanbieding erg populair. Je auto kost dan niet in één keer een groot bedrag maar komt onder de vaste lasten te staan. Voor een vast bedrag per maand lease je namelijk de auto voor een bepaalde periode. Dat een jaar, twee jaar of nog langer zijn. Na afloop van die periode geef je de auto zonder problemen weer terug aan de leasemaatschappij. Het fijne van zo’n constructie is dat je precies weet waar je aan toe bent, vooral omdat de maandelijkse kosten inclusief heel veel kosten zijn die je anders zelf moet betalen.

Verschillende kosten

Daarbij kun je denken aan tal van verschillende kosten die bij het hebben van een auto komen kijken. Afschrijvingskosten bijvoorbeeld of pechhulp voor het geval je met problemen langs de kant van de weg komt te staan. Maar ook meer gangbare kosten zoals wegenbelasting en het verzekeren van de auto zijn inbegrepen bij het maandelijkse bedrag dat je betaalt voor het leasen. Zelfs reparatie en onderhoud van de auto hoef je niet zelf te betalen! Tenzij het gaat om schade die je zelf hebt veroorzaakt. In dat geval geldt er in de meeste gevallen namelijk een eigen risico. Verder dien je natuurlijk ook zelf de brandstof te betalen die je met de auto verbruikt. Toch vallen de meeste kosten dus binnen het bedrag dat je per maand moet betalen voor de Volvo V40 private lease aanbieding.

Volvo V40 private lease aanbieding

Wie misschien gebruik wil gaan maken van de Volvo V40 private lease aanbieding wil natuurlijk eerst weten wat voor auto het nu precies is. De Volvo V40 is één van de nieuwere modellen van het alom bekende automerk. Pas in 2012 werd het model voor het eerst voorgesteld aan het grote publiek. Het gaat om een vijfdeurs hatchback met een elegante uitstraling. Dat betekent overigens niet dat de V40 er niet sportief uit ziet. Deze Volvo is uitgevoerd in typisch Scandinavisch design en heeft ook twee speciale uitvoeringen: De Editions die is uitgerust met heel veel extra opties en de Business Sport die een veel sportievere uitstraling heeft dan het standaard model. Bij deze Volvo draait alles om de kernwaarden waar het automerk sowieso bekend om staat: veiligheid, comfort én connectiviteit.

Lease vandaag nog!

Natuurlijk kan ook jij profiteren van deze Volvo V40 private lease aanbieding. Dat kan zelfs vandaag nog! Door in te gaan op deze zeer scherpe aanbieding rijd de je de komende tijd voor vast laag maandbedrag in deze comfortabele en zeer veilige auto en hoef je jezelf niet druk te maken over vervelende extra kosten die vaak bij het autorijden komen kijken.